Valtori logo

Valtori - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1 400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Yhteystiedot

  • Puhelin +35829516001
  • Käyntiosoite Vapaudenkatu 58, 40100, Jyväskylä
  • Postiosoite Lintulahdenkatu 5, 00530, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut vm.fi/tori
Avoimet työpaikat
Valtori on VALT jonka päätoimiala on Tietojenkäsittely, palvelintilan vuokraus ja niihin liittyvät palvelut. Työnantajan kotipaikka on Jyväskylä ja käyntiosoite VAPAUDENKATU 58, 40100, JYVÄSKYLÄ. Valtori käyttää y-tunnusta 2574261-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.