Yrityksen logo

Valmet - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. Yli 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelevät lähellä asiakkaitamme ja ovat sitoutuneita asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Valmetilla on yli 200 vuoden teollisuushistoria ja yhtiö syntyi uudestaan sellu-, paperi- ja voimantuotantoliiketoiminnan irtautuessa Metso Oyj:stä joulukuussa 2013. Valmetin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 3,9 miljardia euroa. 

Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa osoitteessa Keilasatama 5, 02150 ESPOO ja vaihteen numero on 010 672 0000. Valmetin osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. 

Kilpailukykyisten teknologioiden ja palvelujen toimittaminen on parasta osaamistamme. Kuulumme Valmetilla kärkikolmikkoon kaikilla markkinoilla, joita palvelemme – ja tulemme jatkossakin kehittämään itseämme ja toimintaamme keskittyen teknologiaan, palveluihin, kestävään kehitykseen, paikalliseen läsnäoloon ja työntekijöihimme. Juuri siksi työntekijämme ja tiimimme ovat menestyksemme selkäranka: tunne yhteisestä päämäärästä ja saavutuksista tekee Valmetissa työskentelystä kokemuksen, jota on vaikea kuvata.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358106720000
  • Käyntiosoite Keilasatama 5, 02150, Espoo
  • Postiosoite PL 11, 02151, Espoo
  • Työnantajan verkkosivut valmet.com
Tutustu työnantajaan Valmet
Avoimet työpaikat