Yrityksen logo

Urheiluhallit Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Meillä on töissä noin 39 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa neljällä toimialalla ja keskushallinnossa.

Me kaupungin työntekijät teemme vaikuttavaa työtä joka päivä, jotta hyvä helsinkiläinen elämä toteutuisi mahdollisimman monella tasolla. Annamme päivittäin panoksemme, että kaupungin asiat sujuisivat odotusten mukaisesti - aina päiväkodin lauluhetkestä seniorikeskuksen iltapalaan, sileältä nurmikentältä toimivaan tietojärjestelmään ja kaupunkijuhlasta turvalliseen liikkumiseen. Pidämme ainutlaatuista kaupunkikulttuuriamme elinvoimaisena, ja vaikutamme siihen, että tässä kaupungissa viihdytään lapsuudesta senioriksi tai vain hetken läpikulkumatkalla.

Päivittäin varmistamme, että me kaupungin työntekijät, voimme tehdä vaikuttavaa työtämme turvallisesti ja vakautta kokien. Tarjoamme mahdollisuuksia ja onnistumisia sekä päivittäistä yhteenkuuluvuutta työntekijöiden välillä. Helsingin kaupungilla jokainen voi tehdä työurastaan omanlaisensa rakentamalla sitä ylös ja sivulle, tai löytää ja sitoutua siihen omaan juttuunsa.

Helsingin kaupungilla jokainen työntekijä voi tehdä kaupunkilaisten elämään vaikuttavaa työtä ja elää itsensä näköistä, täyttä elämää.

Katso kaikki Helsingin kaupungin avoimet työpaikat

Kesätyöt kaupungilla

Lue kuulumisemme!

Tutustu ihmisiimme ja tehtäviin meillä!

Yhteystiedot
  • Puhelin +35893488600
  • Käyntiosoite Läntinen Brahenkatu 2, 00510, Helsinki
  • Postiosoite Läntinen Brahenkatu 2, 00510, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut urheiluhallit.fi
Tutustu työnantajaan Urheiluhallit Oy
Avoimet työpaikat
Urheiluhallit Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Urheilulaitosten toiminta. Vuonna 2021 liikevaihto oli 2 475 978,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LÄNTINEN BRAHENKATU 2, 00510, HELSINKI. Urheiluhallit Oy käyttää y-tunnusta 0115551-4.