Takaisin

Uniflex Suomi Oy

Uniflex 

Olemme vahva ja kansainvälinen toimija, jonka värit löydät yli kuudeltakymmeneltä paikkakunnalta Pohjois-Euroopassa. Toimipisteitämme on Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa. Uniflexillä on n. 6000 toimihenkilöä ja asiakasyrityksissä työskentelevää ammattilaista. Uniflex on ollut listautuneena Tukholman pörssissä vuodesta 2006. Konsernimme liikevaihto oli vuonna 2012 183,5M€. 

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu-, contact center-, myynnin-, markkinoinnin-, taloushallinnon-, logistiikan-, teollisuuden-, rakennus-, asiantuntija- ja IT-alan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja vastuullista. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme ja henkilöstömme kanssa.
Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Palvelumme

Meidän tehtävämme on täyttää avoimet paikat parhailla mahdollisilla osaajilla. 
Uusien asiakkaiden kanssa aloitamme aina kokonaistilanteen kartoituksesta. Uskomme yrityksen itse olevan oman tilanteensa asiantuntija. Meidän vastuullamme on oikeiden kysymysten kysyminen, yrityksen tarpeiden ymmärtäminen ja tehtävään sopivimman henkilön löytäminen.  
Oli kyse sitten huoltotiimin vahvistuksesta tai pätevästä vientijohtajasta, tekijän tulee aidosti viihtyä työssään. Tähän tähtäämme jokaisessa vuokratyösuhteessamme ja suorarekrytoinnissamme. 
Meille on tärkeää, että työnhakijat saavat meiltä aina ajantasaisen tiedon prosessin etenemisestä. Tahdomme olla luotettava apu työnhaussa ja tarjota mahdollisimman monelle heidän mielenkiinnonkohteitaan vastaavaa työtä. 
Yhteydenpito sekä hakijoihin että toimeksiantajaan on aina täysin luottamuksellista. 

Yhteistyö

Tahdomme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa. Luottamuksellisen, vahvan yhteistyösuhteen luominen on meille todella tärkeää. 

  • Kotipaikka Helsingfors
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Työvoiman vuokraus
  • Postiosoite Hietaniemenkatu 2, 00100, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 9.2.2011

Vainu

Löydät työnantajan taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta.

Tutustu työnantajan tietoihin

Työpaikat - Uniflex Suomi Oy