Turku Energia logo

Turku Energia - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Meillä turkuenergialaisilla on tärkeä tehtävä, nimittäin rakentaa turunseutulaisille parempaa seutukuntaa, edelläkävijöiden energiaratkaisuja sekä ympäristöystävällistä ja toimitusvarmaa energiatulevaisuutta.

Tätä tehtävää on meillä Turku Energiassa toteuttamassa tiiviissä yhteistyössä 340 energia-alan ammattilaista – me kun tiedämme, ettei parempaa seutukuntaa rakenneta yksin. Sellainen yhteistyö saa voimansa osaamisesta, älykkäistä ratkaisuista, arvostuksesta ja vuorovaikutuksesta yhdistettynä henkilökohtaisen kehittymisen tukemiseen sekä hyvään ja keskustelevaan työyhteisöön. Ja luvasta luoda uutta ja kehittää.

Konsernimme kuuluu Suomen suurimpien energiayritysten joukkoon ja on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 333,2 miljoonaa euroa. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Energiapalvelumme kattavat sähköenergian ja sähkön jakelun, kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin. Tuotantopalvelut-liiketoimintamme vastaa Turku Energian omien tuotantolaitosten sekä Turun Seudun Energiatuotanto Oy:n tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapidosta. Konsernin tytäryhtiöistä Turku Energia Sähköverkot Oy rakentaa, ylläpitää ja käyttää omistamaansa sähköverkostoa Turun alueella. Turun Seudun Kaukolämpö Oy puolestaan siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin.

Toimintamme pohjautuu arvoihimme, läheisyyteen, ympäristöystävällisyyteen ja uudistumiseen. Asiakaslupauksemme on olemme lähellä, näemme kauas.

Olemme tehneet uraauurtavia tekoja jo vuodesta 1898, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme energiakumppanina. Tule mukaan joukkoomme!

Yhteystiedot

  • Puhelin +35822628111
  • Käyntiosoite Teollisuuskatu 40, 20520, Turku
  • Postiosoite PL 106, 20521, Turku
  • Työnantajan verkkosivut turkuenergia.fi
Avoimet työpaikat
Turku Energia on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön siirto. Vuonna 2021 liikevaihto oli 40 998 699,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite TEOLLISUUSKATU 40, 20520, TURKU. Turku Energia käyttää y-tunnusta 2001717-6.