Tokmanni Oy logo

Tokmanni Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Tokmanni on yksi Pohjoismaiden suurimmista halpakauppaketjuista. Noin 6 000 kaupan alan ammattilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 370 Tokmanni-, Dollarstore-, Big Dollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälänsä sekä verkkokauppojensa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa asiakkaitaan. Vuonna 2023 Tokmannin liikevaihto oli 1 393 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 99 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Uudistumme, kasvamme ja avaamme uusia myymälöitä, jonka myötä voimme tarjota uusille osaajille erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia työpaikkoja. Haemme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja hyviä tyyppejä monipuolisiin tehtäviin. Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka omille työntekijöillemme. Meille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja arvojemme mukaisesti huolehtien ympäristöstä ja ihmisistä. Tuemme henkilöstömme kehittymistä erilaisilla koulutuksilla ja uusilla uramahdollisuuksilla. Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan! Matalan organisaatiomme ansiosta meillä pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin.

Tutustu meihin lisää työnantajana, katso avoimet työpaikat ja aktivoi hakuvahti täältä. Lue millaista meillä on olla töissä tokmannilaisten itse kertomana täältä.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358300472220
  • Käyntiosoite Isolammintie 1, 04600, Mäntsälä
  • Postiosoite Isolammintie 1, 04600, Mäntsälä
  • Työnantajan verkkosivut tokmanni.fi

Tutustu työnantajaan Tokmanni Oy

Avoimet työpaikat
Tokmanni Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Isot supermarketit (yli 1000 m²). Vuonna 2022 liikevaihto oli 1 168 016 706,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Mäntsälä ja käyntiosoite ISOLAMMINTIE 1, 04600, MÄNTSÄLÄ. Tokmanni Oy käyttää y-tunnusta 1928426-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 12 avointa työpaikkaa Oikotiellä.