Yrityksen logo

Tokmanni Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmannin lähes 200 myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita.

Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä ympäri Suomen, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä jo yli 4 000. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka omille työntekijöillemme. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti niin, että jokainen tokmannilainen voi olla ylpeä työstään:

  • Kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti.

  • Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä.

  • Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan!

Työnantajana olemme turvallinen, kehittyvä ja vastuullisia tehtäviä tarjoava. Matalan organisaatiomme ansiosta meillä pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin.

Lue lisää meistä työnantajana ja työpaikkana sekä tutustu avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://tyopaikat.tokmanni.fi/.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358300472220
  • Käyntiosoite Isolammintie 1, 04600, Mäntsälä
  • Postiosoite Isolammintie 1, 04600, Mäntsälä
  • Työnantajan verkkosivut tokmanni.fi
Tutustu työnantajaan Tokmanni Oy

Avoimet työpaikat
Tokmanni Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Isot supermarketit (yli 1000 m²). Vuonna 2021 yrityksen Tokmanni Oy liikevaihto oli 1 141 808 373,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 1 073 152 603,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 6,4 %. Työnantajan kotipaikka on Mäntsälä ja käyntiosoite ISOLAMMINTIE 1, 04600, MÄNTSÄLÄ. Tokmanni Oy käyttää y-tunnusta 1928426-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.