Axians logo

Axians - Tietoa työnantajasta

Axians

Tietoa työnantajasta

Axians Suomi

Me Axiansilla työskentelemme tietoliikenneverkkojen parissa. Tarjoamme kaikki palvelut teleoperaattoreille ja seutuverkkoyhtiöille kattavasti kaikissa verkon rakentamista, korjausta ja ylläpitoa koskevissa tarpeissa. Axians työllistää noin 50 työntekijää ympäri Suomen.

Toimintamme kulmakiviä ovat osaavat, innovatiiviset ja sitoutuneet työntekijät, jotka työskentelevät aktiivisesti asiakkaiden ja kumppanien kanssa kaikkien lupausten saavuttamiseksi. Olemme osa maailmanlaajuista verkostoa ja autamme toisiamme, välitämme tietoa sekä työskentelemme selkeiden tavoitteiden kanssa yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Axians on osa VINCI Energies -konsernia, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT:n alalla. Konserniin kuuluu 85 700 työntekijää 55 maassa. Axians on VINCI Energiesin ICT-ratkaisuihin erikoistunut tuotemerkki.

www.axians.fi www.vinci-energies.fi (http://www.vinci-energies.fi)

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Pollenkuja 1, 20380, Turku
  • Postiosoite Pollenkuja 1, 20380, Turku
Avoimet työpaikat
Axians on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite POLLENKUJA 1, 20380, TURKU. Axians käyttää y-tunnusta 2308381-4.