Omexom logo

Omexom - Tietoa työnantajasta

Omexom

Tietoa työnantajasta

Omexom Suomi

Me Omexomilla tarjoamme asiakkaillemme tekniikan, rakentamisen ja kunnossapidon ratkaisuja. Toimitamme energia-alan monimutkaisia projekteja ja avaimet käteen -ratkaisuja olemalla asiakkaan rinnalla koko toimitusketjun ajan. Omexom työllistää noin 500 työntekijää ympäri Suomen.

Toimintamme kulmakiviä ovat osaavat, innovatiiviset ja sitoutuneet työntekijät, jotka työskentelevät aktiivisesti asiakkaiden ja kumppanien kanssa kaikkien lupausten saavuttamiseksi. Olemme osa maailmanlaajuista verkostoa ja autamme toisiamme, välitämme tietoa sekä työskentelemme selkeiden tavoitteiden kanssa yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.

Omexom on osa VINCI Energies -konsernia, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT:n alalla. Konserniin kuuluu 85 700 työntekijää 55 maassa. Omexom on VINCI Energiesin energiasiirtoon erikoistunut tuotemerkki.

www.omexom.fi www.vinci-energies.fi (http://www.vinci-energies.fi)

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Puunaulakatu 13, 28100, Pori
  • Postiosoite Puunaulakatu 13, 28100, Pori

Tutustu työnantajaan Omexom

Avoimet työpaikat
Omexom on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen. Työnantajan kotipaikka on Pori ja käyntiosoite PUUNAULAKATU 13, 28100, PORI. Omexom käyttää y-tunnusta 2396232-5.