Teollisuuden Voima Oyj logo

Teollisuuden Voima Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Mistä lisää virtaa - Olkiluodosta tietenkin! Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen työpaikka, ja samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarella sammaloiduttaisiin vaan koska saarella viihdytään ydinvoimaisissa työtehtävissä! TVO-konsernin ydinalan ammattilaiset, Olkijengi, puhaltaa yhteen hiileen, hiilineutraalisti.

Olkiluoto on verkostojen saari, jossa eri alojen huippuammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä - Suomen suurinta ilmastotekoa. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa ydinvoimalla on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurimman yksittäisen ilmastoteon, Olkiluoto 3:n, myötä lähes kolmasosa Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Suomen suurin ilmastoteko onkin huipussaan kaikkien kolmen laitoksen käydessä. Lisäksi hallussamme on koko ydinvoiman elinkaari, onhan meillä myös ratkaisu käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen ensimmäisenä maailmassa.

Olkiluodossa pääsee tekemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä töitä, joita ei ole missään muualla maailmassa tarjolla. TVO-konserni on Suomen ydinosaamisen keskus, onhan erilaisia työ- ja tehtävänimikkeitä on yli 200! Ydinvoima-ala työllistää Suomessa noin 4 000 henkilöä, joista noin 1 000 tekee hiukkasen parempaa duunia TVO-konsernissa.

TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua oman alan asiantuntijasta kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Ydinalan ammattilaisten korkea osaaminen varmistetaan eri toiminnoille kohdennetuilla koulutusvaatimuksilla, työnkierrolla, mittavalla perehdyttämisellä sekä työnopastuksella. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Ydinalan edelläkävijänä TVO-konserni kehittää aktiivisesti toimintaansa teknologisessa kehityksessä investointien, monialaisten kehitysprojektien ja modernien työn tekemisen tapojen kautta.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358283811
  • Käyntiosoite Olkiluoto, 27160, Eurajoki
  • Postiosoite Olkiluoto, 27160, Eurajoki
  • Työnantajan verkkosivut tvo.fi
Avoimet työpaikat
Teollisuuden Voima Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön tuotanto ydinvoimalla. Vuonna 2022 yrityksen Teollisuuden Voima Oyj liikevaihto oli 353 478 569,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 293 780 917,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 20,32 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 2 208 600,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Eurajoki ja käyntiosoite OLKILUOTO, 27160, EURAJOKI. Teollisuuden Voima Oyj käyttää y-tunnusta 0196656-0. Työnantajalla on tällä hetkellä 8 avointa työpaikkaa Oikotiellä.