Temp-Team Finland Oy logo

Temp-Team Finland Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Temp-Team on Pohjoismainen kumppani, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen sekä työnhakuun. Vahvistamme asiakkaidemme organisaatioita ja luomme merkityksellisiä työuria yhdistämällä osaajat ja yritykset. Asiakkaitamme ovat sekä start-up yritykset että globaalit toimijat ja autamme heitä löytämään sopivat pitkäaikaiset osaajat sekä väliaikaiset vahvistukset.

Olemme menestyksekkäästi toteuttaneet yksilöllisiä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausratkaisuja vuodesta 1979 alkaen. Kun kaipaat neuvoja tai tukea mihin tahansa rekrytointiin, HR-työhön tai perehdytykseen liittyen – olemme täällä sinua varten. Etsitpä sitten töitä tai osaajia, käytössäsi on Pohjoismainen 25 toimipisteen verkostomme sekä Suomen kolme paikallista toimistoa asiantuntijoineen.

Temp-Team on perustettu Kööpenhaminassa vuonna 1979 Erik Juhlerin toimesta ja yhtiö on osa JuhlerGroup-konsernia. Alusta alkaen toimintamme keskiössä ovat olleet ihmislähtöiset ja vihreät arvot. Suomessa Temp-Team on aloittanut toimintansa vuonna 2005.

Olemme osallistuneet Plant a Billion Trees -ohjelmaan yhdessä konsernimme kanssa jo vuodesta 2016 lähtien ja istuttaneet puun jokaisesta uudesta toimeksiannosta, jonka olemme onnistuneesti täyttäneet. Kiitos asiakkaidemme ja työnhakijoidemme olemme istuttaneet konsernitasolla jo lähes 100 000 puuta Amazonin sademetsään. Olemme myös osa YK:n Global Compact -ohjelmaa, jossa yritykset sitoutuvat toimimaan kymmenen periaatteen mukaan ihmisoikeuksiin, työelämän standardeihin, ympäristöön ja korruption kitkemiseen liittyen.

Temp-Team on vastuullinen yritys. Meidän täytyy muistaa, kuinka toimimme suhteessa planeettamme niukkoihin resursseihin. Pidämme työntekijöitämme yksilöllisinä ja tasa-arvoisina ihmisinä ja haluamme luoda ympäristön, jossa tuemme toisiamme emmekä syrji ketään.”

-Erik Dyrmann Juhler, Temp-Teamin omistaja.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358207414850
  • Käyntiosoite Esterinportti 2 C, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Esterinportti 2 C, 00240, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut www.temp-team.fi
Avoimet työpaikat
Temp-Team Finland Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2022 yrityksen Temp-Team Finland Oy liikevaihto oli 5 424 442,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 3 644 131,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 48,85 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli -307 178,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ESTERINPORTTI 2 C, 00240, HELSINKI. Temp-Team Finland Oy käyttää y-tunnusta 1978563-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 12 avointa työpaikkaa Oikotiellä.