Taideyliopisto logo

Taideyliopisto - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Keitä olemme?

Olemme avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien yhteisö, jonka muodostavat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa.

Tarjoamme ylintä musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin koulutusta Suomessa. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.

Kampuksemme sijaitsevat Helsingin kantakaupungissa kahdella kampuksella: Sörnäisissä ja Töölössä.

Miksi meille?

Uskomme siihen, että taide on osa hyvää elämää myös tulevaisuudessa. Taideyliopistossa pääset tekemään merkityksellistä työtä, joka vahvistaa suomalaista taide- ja kulttuurielämää: meiltä valmistuu maailmaa muuttavia taiteilijoita, tutkijoita ja asiantuntijoita.

Merkityksellinen työ rakentuu siitä, että annamme työntekijöillemme tilaa kokeilla uutta ja ottaa vastuuta. Pääset kehittämään omaa työtäsi yhdessä esihenkilösi kanssa. Jokainen on oman alansa asiantuntija ja arvostamme jokaisen osaamista.

Meillä pääset osaksi poikkeuksellisen motivoitunutta työyhteisöä, joka on suurin vahvuutemme henkilöstökyselyiden perusteella.

Lue lisää Taideyliopistosta työnantajana

Yhteystiedot

  • Puhelin +358294472000
  • Käyntiosoite Töölönlahdenkatu 16 C, 00100
  • Postiosoite PL 1, 00097, Helen
  • Työnantajan verkkosivut uniarts.fi

Tutustu työnantajaan Taideyliopisto

Avoimet työpaikat
Taideyliopisto on MJUO jonka päätoimiala on Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Taideyliopisto käyttää y-tunnusta 2500305-6.