Yrityksen logo

Taideyliopisto - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Keitä olemme?

Olemme avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien yhteisö, jonka muodostavat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa.

Tarjoamme ylintä musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin koulutusta Suomessa. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700. Meiltä valmistuu maailmaa muuttavia taiteilijoita, tutkijoita ja asiantuntijoita.

Kampuksemme sijaitsevat Helsingin kantakaupungissa kahdella kampuksella: Sörnäisissä ja Töölössä.

Miksi meille?

Meillä Taideyliopistossa pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen parissa. Pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan taitoon, laatuun ja osaamiseen. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja näemme moninaisuuden aidosti yhteisöä tukevana voimavarana. Olemme työyhteisönä tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Tule osaksi moniäänistä yhteisöämme!

Lupauksemme sinulle

Olemme sitoutuneet yliopiston yhteiseen strategiaan ja toimintaamme ohjaavat strategiassa määritellyt arvomme, jotka ovat taito, rohkeus ja yhteisöllisyys. Kannustamme työntekijöitämme toimimaan vastuullisesti omassa työssään sekä koko yhteisöämme kohtaan. Uskomme siihen, että virheitä ei saa pelätä, vaan niistä opitaan. Meillä on lupa kokeilla!

Yhteystiedot
  • Puhelin +358294472000
  • Käyntiosoite Töölönlahdenkatu 16 C, 00100
  • Postiosoite PL 1, 00097
  • Työnantajan verkkosivut uniarts.fi
Avoimet työpaikat
Taideyliopisto on MJUO jonka päätoimiala on Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Taideyliopisto käyttää y-tunnusta 2500305-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.