Sweco  logo

Sweco - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään.

Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan.

Millaista on työskennellä Swecolla? Lue 10 eri näkökulmaa!

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). www.sweco.fi

Yhteystiedot

  • Puhelin +358207393000
  • Käyntiosoite Ilmalantori 4, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Ilmalantori 4, 00240, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut sweco.fi

Tutustu työnantajaan Sweco

Avoimet työpaikat
Sweco on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Yhdyskuntasuunnittelu. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ILMALANTORI 4, 00240, HELSINKI. Sweco käyttää y-tunnusta 2661738-3.