Yrityksen logo

Sweco - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään.

Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan.

Millaista on työskennellä Swecolla? Lue 10 eri näkökulmaa! -> Hyperlinkki https://www.sweco.fi/ura/toissa-swecolla/ (https://www.sweco.fi/ura/toissa-swecolla/)

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 18 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2,2 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). www.sweco.fi

Yhteystiedot
  • Puhelin +358207393000
  • Käyntiosoite Ilmalanportti 2, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Ilmalanportti 2, 00240, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut sweco.fi
Tutustu työnantajaan Sweco
Avoimet työpaikat
Sweco on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Rakennetekninen palvelu. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ILMALANPORTTI 2, 00240, HELSINKI. Sweco käyttää y-tunnusta 0871165-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 12 avointa työpaikkaa Oikotiellä.