Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy logo

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on 1990 perustettu yli 60 asiantuntijan joukkue, jonka tehtävänä on tuottaa vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja Suomessa. Asiakaskuntamme koostuvat merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä. SVT:n liikevaihto oli 7,78 miljoonaa ja tilikauden tulos 1,17 miljoonaa vuonna 2021. SVT on osa Suvia Groupia. 
 
Ajamme parempaa huomista jo tänään! 

Me SVT:läiset olemme yhtenäinen joukkue alamme parhaita ammattilaisia. Meitä yhdistää yhteisen suunnan lisäksi arvot ja tapamme toimia, olipa kyseessä vaurioajoneuvojen tarkistus tai toistemme ja yhteistyökumppaneidemme kohtaaminen yhteisillä käytävillä tai bisneksessä. Me tiedämme, että meidän toimintamme jokainen osa on osa suurempaa kokonaisuutta. Suomen johtavana vaurioajoneuvojen tarkastajana ja realisoijana olemme tärkeässä tehtävässä: me määrittelemme tulevaisuuden suunnan timanttisten osaajien saatavuudesta vauriotarkastuksen laatuun ja innovaatiokykyyn saakka. 

Ilmastonmuutos ja yhteiskunnalliset muutokset ovat heittäneet myös meille haasteen, jota ratkaisemme tosissamme.  

 
Lähdetäänkö yhteiselle matkalle? 

SVT on kuin huippubändi, joka koostuu erilaisista lahjakkaista ammattilaisista, jotka soittavat yhdessä täydellisen sävelmän varmentaakseen liikenneturvallisuuden laadukkailla vaurioajoneuvotarkastuksilla ja korjauskelvottomien vaurioajoneuvojen realisoinnilla sekä niiden osien mahdollisimman vastuullisella hyötykäytöllä. Yrityksellemme tärkeitä kulmakiviä ovat asiakaspalvelun laadun lisäksi puolueettomuus sekä luottamukselliset asiakassuhteet. Nämä korostuvat myös arvoissamme, jotka ovat:

  • Toimimme oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti

  • Autamme asiakkaitamme menestymään tekemällä merkityksellistä työtä

  • Menestymme yhdessä

Visiomme mukaisesti haluamme olla alamme arvostetuin yhteistyökumppani ja halutuin työnantaja.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Takomotie 1-3, 00380, Helsinki
  • Postiosoite Takomotie 1-3, 00380, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut svt.fi
Avoimet työpaikat
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Riskin- ja vahingonarviointi. Vuonna 2021 liikevaihto oli 7 779 964,00 euroa. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 57 422,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TAKOMOTIE 1-3, 00380, HELSINKI. Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy käyttää y-tunnusta 0788222-9.