Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy logo

Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Suomen Diakoniaopisto on työelämän omista, yksityinen oppilaitos. Meillä opiskelee vuosittain noin 4000 opiskelijaa, joista pääosa opiskelee terveys- ja hyvinvointi- sekä palvelualoja. Olemme keskittyneet kouluttamaan ammatteja, jotka ovat hyvin työllistäviä ja yhteiskunnallisesti merkittäviä, kuten lähihoitajia, lastenohjaajia ja toimitilahuoltajia.

Ammatillisten perustutkintojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osaamisen täydentämiseen erilaisissa ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa tai täydennyskoulutuksissa. Tarjoamme myös valmennuksia ja työpajoja eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Vahva arvopohjamme näkyy erityisesti opiskelijoiden ja asiakkaiden kohtaamisessa.  

Kampuksemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja verkossa. Meillä työskentelee noin 260 opetuksen, ohjauksen tai hallinnon ammattilaista. Hyvän työpaikan tuntee ja näkee: henkilöstötyytyväisyys on ollut meillä erinomaisella tasolla vuosittain. Olemme myös saaneet kunniamaininnan ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailussa vuosina 2021 ja 2023. Kehitämme toimintaamme verkostoissa ja hankkeissa, ja visiomme onkin kasvaa kohdaten ja kehittäen rohkeasti ainutlaatuiseksi oppimisyhteisöksi.

Voit tutustua työhömme esimerkiksi nettisivuillamme sdo.fi

.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358977502700
  • Käyntiosoite Alppikatu 2, 00530, Helsinki
  • Postiosoite Alppikatu 2, 00530, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut www.sdo.fi

Tutustu työnantajaan Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy

Avoimet työpaikat
Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Koulutusta palveleva toiminta. Vuonna 2022 liikevaihto oli 25 278 889,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ALPPIKATU 2, 00530, HELSINKI. Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy käyttää y-tunnusta 2756786-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 6 avointa työpaikkaa Oikotiellä.