Yrityksen logo

SSAB Europe Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Liity joukkoomme uudistamaan terästeollisuutta Maailma tarvitsee terästä. Maailmamme on rakennettu terästä käyttäen. Teräksellä on monia etuja, ja siksi sitä käytetäänkin kaikkialla ympärillämme elämän eri osa-alueilla. Teräs on täysin kierrätettävissä, vahvaa ja kestävää, eikä sen valmistukseen tarvita niin paljon energiaa kuin monien muiden materiaalien.

SSAB on ollut monessa suhteessa kestävän kehityksen edelläkävijä. Pyrimme nyt vieläkin pidemmälle. HYBRIT on uusi vallankumouksellinen teräksenvalmistusteknologia, jonka avulla haluamme tuoda fossiilivapaan teräksen markkinoille maailman ensimmäisenä teräsyhtiönä jo vuonna 2026. Uuden pohjoismaisen tuotantojärjestelmän myötä tavoitteenamme on päästä suurelta osin eroon oman tuotantomme hiilidioksidipäästöistä noin vuonna 2030.

SSAB:n tavoitteena on vähentää kymmenen prosenttia Ruotsin ja seitsemän prosenttia Suomen hiilidioksidipäästöjä. Fossiilivapaan terästeollisuuden potentiaali on valtava. Uskomme, että edelläkävijänä voimme osoittaa sen mahdolliseksi, jolloin myös muut seuraavat.

Innovoinnin ajatellaan usein olevan yksilön ominaisuus. Mutta me tiedämme, että innovaatiot syntyvät tiimeissä – yhdistämällä voimamme ongelmanratkaisussa. Rakennamme kulttuuria, joka vetää puoleensa monimuotoista henkilöstöä ja luomme osallistavaa työyhteisöä. Yhdessä me olemme vahvempia ja enemmän.

Avain menestykseen on pyrkimyksemme kehittää, parantaa ja innovoida. Kuuntelemme tarpeita ja työskentelemme aktiivisesti kehittääksemme uusia ja parempaan suoriutumiseen ja tehokkuuteen johtavia ratkaisuja asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Käytämme arvojamme – päättäväinen, aito ja edelläkävijä – tehdessämme päätöksiä joka päivä ja pitäen asiakkaan kaiken keskiössä.

Me SSAB:lla olemme kaikki tiimipelaajia, joista jokainen osallistuu parantamiseen ja kehittämiseen. Menestyksesi on kiinni tavoitteista ja päämääristä, joita haluat saavuttaa. Me SSAB:lla tuemme kehittymistäsi ja kasvua urallasi. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kansainvälisessä ja turvallisessa ympäristössä. Meille on myös tärkeää, että työsi ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa.

Tulevaisuus mielessämme toimimme maailmamme, asiakkaidemme, työntekijöidemme, yhteisöidemme ja yrityksemme parhaaksi. Koska maailma tarvitsee terästä, SSAB tarvitsee sinua.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358205911
  • Käyntiosoite Harvialantie 420, 13300, Hämeenlinna
  • Postiosoite Harvialantie 420, 13300, Hämeenlinna
  • Työnantajan verkkosivut www.ssab.com/en
Avoimet työpaikat
SSAB Europe Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Raudan, teräksen ja rautaseosten valmistus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 2 670 117 419,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Hämeenlinna ja käyntiosoite HARVIALANTIE 420, 13300, HÄMEENLINNA. SSAB Europe Oy käyttää y-tunnusta 2389445-7. Työnantajalla on tällä hetkellä 18 avointa työpaikkaa Oikotiellä.