SRV logo

SRV - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

SRV – Elämäsi rakentaja

Me SRV:llä olemme rakentamassa kestävää ympäristöä, jossa kukoistaa myös ihminen. Kutsumme tätä elinkaariviisaudeksi. Uskomme, että voimme rakentaa viisaasti vain kysymällä ja kuuntelemalla. Se onkin tapamme toimia, ja erottaa meidät muista alan toimijoista myös työnantajana ja yhteisönä.

Olemme kotimainen, uudistushenkinen rakennusyhtiö, jolla on katse vahvasti sekä tulevaisuudessa että työntekijöidemme hyvinvoinnissa juuri nyt. Meillä on helppo lähestyä työkavereita tittelistä riippumatta. Meidät tunnetaankin joustavana ja tasa-arvoisena, yhteistyöhön innostavana ja kunnianhimoisena työyhteisönä. Menestyksemme ja kannattavuutemme kumpuavat sitoutuneista ammattilaisistamme. Meillä vaalitaan monimuotoisuutta, elämä saa näkyä ja nauru raikua.

Arvostamme erilaista taustoista tulevia osaajia, joille tiivis tiimityö ja asiakkaiden kuuntelu ovat osa ammattitaitoa. Meille on tärkeää, että pääset käyttämään vahvuuksiasi, kantamaan itsellesi sopivan määrän vastuuta ja kulkemaan kohti omia tavoitteitasi.

SRV:llä työskentelet itsellesi merkityksellisissä tehtävissä, kiinnostavien hankkeiden parissa ja alan huippu ammattilaisten työkaverina – elinkaariviisaassa joukossa.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358201455200
  • Käyntiosoite Tarvonsalmenkatu 15, 02600, Espoo
  • Postiosoite PL 555, 02601, Espoo
  • Työnantajan verkkosivut srv.fi

Tutustu työnantajaan SRV

Avoimet työpaikat
SRV on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite TARVONSALMENKATU 15, 02600, ESPOO. SRV käyttää y-tunnusta 1707186-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.