Yrityksen logo

SOL Henkilöstöpalvelut Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Tuhansia tekijöitä, tuhansia tarinoita!

Meiltä löytyy työtä tilanteesi mukaan. Työmahdollisuuksien kirjomme SOL Henkilöstöpalveluissa on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä. Pyrimme räätälöimään täydet työtunnit erilaisia työtehtäviä yhdistelemällä niille, jotka sitä toivovat. Työvuorojen varaus onnistuu kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Me SOLilla rekrytoimme yhdenvertaisesti. Tehtävää koskevat vaatimukset ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuslakien ja lupauksiemme mukaisia.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358205700801
  • Käyntiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580, Helsinki
  • Postiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580, Helsinki
Tutustu työnantajaan SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Avoimet työpaikat
SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2021 yrityksen SOL Henkilöstöpalvelut Oy liikevaihto oli 26 717 849,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 23 825 300,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 12,14 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli -916 128,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite VANHA TALVITIE 19 A, 00580, HELSINKI. SOL Henkilöstöpalvelut Oy käyttää y-tunnusta 0673342-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 38 avointa työpaikkaa Oikotiellä.