SOL Henkilöstöpalvelut Oy logo

SOL Henkilöstöpalvelut Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Tuhansia tekijöitä, tuhansia tarinoita!

Meiltä löytyy työtä tilanteesi mukaan. Työmahdollisuuksien kirjomme SOL Henkilöstöpalveluissa on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä. Pyrimme räätälöimään täydet työtunnit erilaisia työtehtäviä yhdistelemällä niille, jotka sitä toivovat. Työvuorojen varaus onnistuu kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Me SOLilla rekrytoimme yhdenvertaisesti. Tehtävää koskevat vaatimukset ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuslakien ja lupauksiemme mukaisia.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358205700801
  • Käyntiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580, Helsinki
  • Postiosoite Vanha Talvitie 19 A, 00580, Helsinki

Tutustu työnantajaan SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Avoimet työpaikat
SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut henkilöstön hankintapalvelut. Vuonna 2023 yrityksen SOL Henkilöstöpalvelut Oy liikevaihto oli 48 074 489,00 euroa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 35 178 781,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 36,66 %. Tilikauden tulos vuonna 2023 oli -1 342 594,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite VANHA TALVITIE 19 A, 00580, HELSINKI. SOL Henkilöstöpalvelut Oy käyttää y-tunnusta 0673342-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 20 avointa työpaikkaa Oikotiellä.