Yrityksen logo

Sodexo Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme asiakaskohtaisesti räälöityjä ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluita. 

Sodexolla olet osa suurta perhe

Sodexolla olet osa maailmanlaajuista, suurta perhettä. Keskuudessamme vallitsee vahva me-henki, minkä vuoksi useimmat työntekijämme viihtyvätkin meillä pitkään. Meille voit tulla omana itsenäsi – joka ikinen päivä. Työyhteisössämme välitetään toisista ja vaikutetaan myönteisesti paikallisiin yhteisöihin.

Löydä oma juttusi Sodexolla

Ura Sodexolla ei kahlitse sinua vaan kannustaa kehittymään. Tarjoamamme työroolien kattaus on lähes ääretön. Millaisia tahansa kykysi, kokemuksesi tai intohimosi ovatkaan, sinua rohkaistaan ja kannustetaan löytämään unelmiesi ura.

Kehittymisesi on meille tärkeää

Me Sodexolla huolehdimme toisistamme. Kouluttaminen ja kehittäminen ovat meille sydämen asioita. Jokaisella sodexolaisella on paljon mahdollisuuksia oppia ja kehittyä, mistä yhtenä osoituksena ovat esimiehemme: 80 prosenttia heistä rekrytoidaan talon sisältä.

Sodexo tarjoaa työelämän mahdollisuuksia matalalla kynnyksellä

Yksi Sodexon globaaleista päämääristä on naisten uramahdollisuuksien parantaminen ja asiaa edistetään globaalin SheWorks-hankkeen kautta. Suomessa Sodexo on mukana Tsempataan töihin! -hankkeessa, joka avaa ovia työelämään erityisesti maahanmuuttajataustaisille naisille.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358105407000
  • Käyntiosoite Atomitie 5, 00370, Helsinki
  • Postiosoite Atomitie 5, 00370, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut sodexo.fi
Avoimet työpaikat
Sodexo Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Henkilöstö- ja laitosruokalat. Vuonna 2021 yrityksen Sodexo Oy liikevaihto oli 67 404 877,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 106 770 581,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -36,87 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli -838 003,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ATOMITIE 5, 00370, HELSINKI. Sodexo Oy käyttää y-tunnusta 0907890-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 23 avointa työpaikkaa Oikotiellä.