Yrityksen logo

SGS Finland - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Me olemme SGS - maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadustamme ja luotettavuudestamme. 96 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman.

 Suomessa SGS:llä työskentelee noin 300 asiantuntijaa kolmessa yrityksessä, SGS Fimko Oy:ssä, SGS Finland Oy:ssä ja SGS Analytics Finland Oy:ssä. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä myös Espoossa, Tuusulassa, Kotkassa, Karkkilassa, Tampereella ja Raumalla. Toimimme usealla eri toimialalla, joten tarjoamme monenlaisia työtehtäviä.

 Testausinsinöörimme toimivat monipuolisissa tehtävissä mm. erilaisten sähkölaitteiden ja muiden kuluttajatuotteiden kuten henkilönsuojainten testauksen parissa. Sertifiointiasiantuntijamme voivat testien ja auditointien perusteella myöntää lukuisia kansainvälisesti tunnustettuja sertifikaatteja.

 Ympäri vuorokauden toimivissa satamissa työskentelevät tarkastajamme ja näytteenottajamme keskittyvät kaasu- ja kemikaalilastien laadun ja määrän varmistamiseen. Kotkan ja Karkkilan laboratoriossa laborantit ja kemistit analysoivat mm. ympäristö-, elintarvike-, kemikaali- ja rakennusmateriaalinäytteitä.

 Lisäksi SGS:llä Suomessa työskentelee useita asiantuntijoita esimerkiksi järjestelmäsertifioinnin, autotarkastuksen ja kalibroinnin parissa. Kehitämme palveluitamme ja liiketoimintojamme jatkuvasti.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja myös opiskelijoille.

Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja perehdyttämiseen sekä kehittymiseen, hyvinvointiin ja työturvallisuuteen. Mukava asiantuntijoista koostuva työyhteisömme, tasa-arvoinen ja joustava toimintatapamme sekä monipuoliset toimenkuvat ovat saaneet kiitosta työntekijöiltämme.

Jos et löytänyt avoimista paikoistamme juuri sinulle sopivaa, voit tutustua myös kansainvälisiin uramahdollisuuksiin tai jättää meille avoimen hakemuksen rekrytointiportaalissamme. SGS Finlandin tietosuojailmoitus työnhakijoille on tutustuttavissa täällä.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Takomotie 8, 00380, Helsinki
  • Postiosoite Takomotie 8, 00380, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut www.sgs.fi
Tutustu työnantajaan SGS Finland

Avoimet työpaikat
SGS Finland on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu tekninen testaus ja analysointi. Vuonna 2020 yrityksen SGS Finland liikevaihto oli 14 404 860,00 euroa. Vuonna 2019 liikevaihto oli 14 062 695,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 2,43 %. Tilikauden tulos vuonna 2020 oli 192 717,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TAKOMOTIE 8, 00380, HELSINKI. SGS Finland käyttää y-tunnusta 0978538-5. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.