Sanoma Oyj logo

Sanoma Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Sanoma Media Finland

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita ja saa aikaan keskustelua. Työmme tavoittaa suomalaiset joka päivä. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä. Onko sulla #sanomista?  

Meillä on Suomen rakastetuimmat mediabrändit. Olemme jokaisen suomalaisen elämässä – työsi näkyy ja vaikuttaa laajasti. Tarjoamme faktaa, näkökulmia, inspiraatiota ja viihdettä kaikille suomalaisille. Meillä on intohimoisesti duunia tekevät huippukollegat – tarjoamme innostavia kohtaamisia ja uuden oppimista. Saat työkavereiksesi maan parhaita toimittajia, data-analyytikkoja, mediamyyjiä, tuotepäälliköitä, markkinoijia, digikehittäjiä ja muita median ammattilaisia. Olemme digitaalisen tekemisen etujoukoissa ja luomassa uutta. Kunnioitamme ja arvostamme toinen toistemme työtä. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen merkittävimmässä ja menestyneimmässä mediayhtiössä. Sanoma on merkityksellinen työpaikka, jolla on pitkä historia. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi. Rakennamme yhteenkuuluvuutta, demokratiaa ja viihtymistä median keinoin. Tulemme tarjoamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville. Meillä on monipuoliset edut, palkitseminen ja työn tekemisen muodot. Tarjoamme henkilöstöllemme tuote-etuja, liikuntapalveluja ja kerhotoimintaa. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja tarjoamme joustavia mahdollisuuksia työntekoon.

Liity joukkoon!   

Sanoma on median ja oppimisen edelläkävijä. Tarjoamme laadukasta, merkityksellistä ja kiehtovaa sisältöä – tietoa, oppia ja viihdettä – monin eri keinoin yli mediarajojen. Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Tarjoamme kannustavan työpaikan yli 5 000 ammattilaiselle, joista Suomessa työskentelee noin 2000.   Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.  

Sanoma Pro on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja oppimisen edelläkävijä. Liiketoimintamme koostuu painetuista ja digitaalisista oppimateriaaleista ja palveluista, Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista sekä TutorHousen opetuspalveluista. Pedagogisesti laadukkaat tuotteemme innostavat opettamaan ja oppimaan sekä saavuttamaan hyviä oppimistuloksia.  

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Töölönlahdenkatu 2, 00100, Helsinki
  • Postiosoite PL 60, 00089, Sanoma
  • Työnantajan verkkosivut sanoma.com
Avoimet työpaikat
Sanoma Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muut palvelut liike-elämälle. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TÖÖLÖNLAHDENKATU 2, 00100, HELSINKI. Sanoma Oyj käyttää y-tunnusta 1524361-1. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.