Säästöpankkikeskus logo

Säästöpankkikeskus - Tietoa työnantajasta

Säästöpankkikeskus

Tietoa työnantajasta

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Vuonna 2023 asiakaspalvelumme palkittiin Suomen parhaana! Asiantuntijoidemme osaaminen ja monipuolisuus mahdollistaa ainutlaatuisen säästöpankkikokemuksen.

Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit sekä Säästöpankkikeskus*. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. Säästöpankeilla on yli 450 000 asiakasta ja toimipisteitä ympäri Suomen.

Säästöpankkiryhmässä työskentelee noin 1500 finanssialan ammattilaista. Säästöpankkikokemuksen takaamiseksi meiltä löytyy asiantuntijuutta myös mm. IT:n, markkinoinnin, datan ja kehittämisen osalta. Tahdomme mukaamme erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä, joilla on kyky innostua ja innostaa myös muita kehittymään tehtävissään. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia finanssialan töitä ihmisille, jotka tahtovat enemmän.

Vi betjänar även våra kunder på svenska med hög kvalitet. Vi har redan många svensktalande i vår organisation, men ytterligare förstärkningar är välkomna!


*Säästöpankkikeskuksen muodostavat yhdessä keskusyhteisö Säästöpankkiliitto osk, Sp-Henkivakuutus Oy, Sp-Rahastoyhtiö Oy, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkipalvelut Oy ja Sp-Koti Oy.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358108415913
  • Käyntiosoite Teollisuuskatu 33, 00510, Helsinki
  • Postiosoite Teollisuuskatu 33, 00510, Helsinki
Avoimet työpaikat
Säästöpankkikeskus on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta). Vuonna 2022 liikevaihto oli 12 667 695,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TEOLLISUUSKATU 33, 00510, HELSINKI. Säästöpankkikeskus käyttää y-tunnusta 2204659-5. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.