Säästöpankkiliitto osk logo

Säästöpankkiliitto osk - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.

Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Säästöpankkikeskuksen muodostavat yhdessä keskusyhteisö Säästöpankkiliitto osk, Sp-Henkivakuutus Oy, Sp-Rahastoyhtiö Oy, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkipalvelut Oy ja Sp-Koti Oy.

Osaajiemme monipuolisuus on säästöpankkilaisuutta aidoimmillaan. Säästöpankkiryhmä on vastuullinen, kasvava ja innostava työyhteisö, joka tarjoaa sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja voit kehittää osaamistasi läpi koko työuran.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Teollisuuskatu 33, 00510, Helsinki
  • Postiosoite Teollisuuskatu 33, 00510, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut saastopankki.fi
Avoimet työpaikat
Säästöpankkiliitto osk on osuuskunta jonka päätoimiala on Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta). Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TEOLLISUUSKATU 33, 00510, HELSINKI. Säästöpankkiliitto osk käyttää y-tunnusta 0117011-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.