S-Pankki Oyj logo

S-Pankki Oyj - Tietoa työnantajasta

S-Pankki Oyj

Tietoa työnantajasta

Me S-Pankissa haluamme rakentaa parempaa huomista

S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

S-Pankki on jo useana vuonna peräkkäin valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehtävänkuvan salliessa tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Lue lisää S-Pankista työnantajana: s-pankki.fi/ura

Elämää #ässäpankissa voit seurata sosiaalisen median kanavissamme:

LinkedInissä

Twitterissä

Facebookissa

Instagramissa

Youtubessa

Yhteystiedot

  • Puhelin +35810768011
  • Käyntiosoite Fleminginkatu 34, 00510, Helsinki
  • Postiosoite PL 77, 00088, S-ryhmä
  • Työnantajan verkkosivut s-pankki.fi

Tutustu työnantajaan S-Pankki Oyj

Avoimet työpaikat
S-Pankki Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muu pankkitoiminta. Vuonna 2021 liikevaihto oli 14 656,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite FLEMINGINKATU 34, 00510, HELSINKI. S-Pankki Oyj käyttää y-tunnusta 2557308-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 6 avointa työpaikkaa Oikotiellä.