Ruukki Construction Oy logo

Ruukki Construction Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Ruukki Construction is a supplier of steel-based building products and services for roofs and walls for sustainable buildings. We employ around 1,500 people and have 10 specialized manufacturing sites. Our strong presence in 10 European countries enables us to serve customers locally with our main brands Ruukki and Plannja. Our comparable net sales in 2019 were around EUR 470 million. We are of Nordic origin, part of SSAB, sharing values, and long experience in steel and construction industry

www.ruukki.com

SSAB is a Nordic and US-based steel company with employees in over 50 countries. SSAB is listed on Nasdaq Stockholm and has a secondary listing on Nasdaq Helsinki.

www.ssab.com

Ruukki Construction valmistaa teräkseen pohjautuvien rakentamisen tuotteita ja palveluja. Tuotteitamme käytetään kestävän kehityksen mukaisesti rakennettavissa seinissä ja katoissa. Työllistämme noin 1 500 henkilöä, ja tuotantoa meillä on 10 tehtaassa. Toimimme asiakkaiden lähellä 10 Euroopan maassa ja palvelemme heitä Ruukki ja Plannja –päätuotemerkeillä. Vertailukelpoinen liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 470 milj. euroa. Olemme kotoisin Pohjolasta ja osa SSABta, jonka kanssa meillä on yhteinen arvopohja, sekä pitkä kokemus teräs- ja rakennusteollisuudesta.

www.ruukki.com

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö, jolla on työntekijöitä yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä.

www.ssab.com

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Panuntie 11, 00620, Helsinki
  • Postiosoite Panuntie 11, 00620, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut ruukki.com

Tutustu työnantajaan Ruukki Construction Oy

Avoimet työpaikat
Ruukki Construction Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite PANUNTIE 11, 00620, HELSINKI. Ruukki Construction Oy käyttää y-tunnusta 2389450-2.