Yrityksen logo

Rusta Finland Oy - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Innostavaa, helppoa, laadukasta ja aina runsaasti vastinetta rahalle – siinä filosofiamme kaikessa yksinkertaisuudessaan. Autamme sinua viihtymään kotonasi ja tekemään elämästäsi itsesi näköistä. Tuomme iloa ja tunnelmaa ympäri vuoden hinnoilla, jotka saavat hymyn huulille. Emme ohjaa valintojasi vaan annamme luovuudelle tilaa. Rustaile elämästäsi juuri sellainen kuin haluat!

Rusta on ruotsalainen perheyritys, jonka yrittäjät Anders Forsgren ja Bengt-Olov Forssell perustivat vuonna 1986. Konsernilla on tällä hetkellä noin 3 500 työntekijää yli 180 tavaratalossa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Huhtikuussa 2022 Suomessa on 34 Rusta-tavarataloa.

Rusta on huippuhyvä työpaikka, jossa on helppo saada oma ääni kuulluksi. Tiedämme, että erilaisuus luo mahdollisuuksia, ja siksi etsimme kollegoita, jotka menestyvät osallistavassa ja muuttuvassa ympäristössä. Rakennamme ja kehitämme yhdessä tulevaisuuden Rustaa missioomme ja arvoihimme perustuen. Jokainen työntekijä - joka päivä. Haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa tervetulleeksi, inspiroituneeksi ja nauttivan ostosten tekemisestä luonamme - joka kerta.

Rustan ansiosta asiakkaat voivat ostaa laadukkaita tuotteita helposti ja hyvillä mielin markkinoiden parhaaseen hintaan. Kestävän valinnan ei tarvitse olla kallis. Tuotamme vastuullisesti valmistettuja tuotteitamme suurissa erissä, logistisesti tehokkaasti ja fiksuissa pakkauksissa. Tämä takaa alhaisemmat hinnat.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358753255000
  • Käyntiosoite Porttipuistontie 1, 01200, Vantaa
  • Postiosoite Porttipuistontie 1, 01200, Vantaa
  • Työnantajan verkkosivut www.rusta.com/fi/fi
Tutustu työnantajaan Rusta Finland Oy
Muita vastaavia työpaikkoja
Avoimet työpaikat