RTK-Henkilöstöpalvelu Oy logo

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy - Tietoa työnantajasta

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tietoa työnantajasta

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti. Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme.

Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme työmahdollisuuksia monipuolisesti elämän eri tilanteisiin. Kauttamme voit työllistyä mm. teollisuuden-, logistiikan ja palvelun toimialoille - aina suorittavalta tasolta asiantuntija- ja johtotason tehtäviin asti.

Yksi hakemus - satoja työmahdollisuuksia.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Luotettava työnantaja.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Anna kauttamme uuden työpaikan löytäneiden ammattilaisten kertoa kaikki tämä itse: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

Yhteystiedot

  • Puhelin +358503765735
  • Käyntiosoite Papinhaankatu 8, 26100, Rauma
  • Postiosoite PL 57, 26101, Rauma
  • Työnantajan verkkosivut rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu työnantajaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Avoimet työpaikat
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Vuonna 2022 liikevaihto oli 11 363 430,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Rauma ja käyntiosoite PAPINHAANKATU 8, 26100, RAUMA. RTK-Henkilöstöpalvelu Oy käyttää y-tunnusta 1842585-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 68 avointa työpaikkaa Oikotiellä.