Renta Kalusto Oy logo

Renta Kalusto Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä ja rakennusyhtiö. Tavoitteenamme on luoda parempia elinympäristöjä asiakkaillemme: kehitämme ja rakennamme toimivia koteja kestävään asumiseen, julkisia ja kaupallisia rakennuksia tulevaisuuden tarpeisiin sekä infrastruktuuria ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan sujuvampaan liikkumiseen.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, siksi meille on tärkeää pitää heistä huolta. Haluamme taata turvallisen ja aidosti välittävän työympäristön, jotta työntekijöidemme elämä pysyy hyvässä tasapainossa. Olemme iso suomalainen tekijä, mutta meillä on lämmin sydän.

Työllistämme 5500 ammattilaista yhdeksässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Yhteiskouluntie 11, 31700, Urjala as
  • Postiosoite Yhteiskouluntie 11, 31700, Urjala as

Tutustu työnantajaan Renta Kalusto Oy

Avoimet työpaikat
Renta Kalusto Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraus ja leasing. Vuonna 2021 liikevaihto oli 24 709 226,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Urjala as ja käyntiosoite YHTEISKOULUNTIE 11, 31700, URJALA AS. Renta Kalusto Oy käyttää y-tunnusta 0895915-2.