Yrityksen logo

PwC Suomi - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

PwC Suomi (virallinen nimi PricewaterhouseCoopers Oy) on vastuullinen suomalainen työnantaja, joka kuuluu kansainväliseen 156 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan.

Mitä teemme? Tuemme asiakkaitamme muutoksessa ja autamme yrityksiä luomaan kestävää kasvua, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti – on asiakas sitten kasvuyhtiö, perheyritys, pörssilistattu tai julkisen sektorin toimija. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Palveluitamme ovat: liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinnan palvelut ja yritysvastuupalvelut.

Meille töihin? Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä aina uran alkuvaiheessa oleville sekä kokeneemmille tekijöille. Meille on tärkeää positiivinen, rento ja mukaanottava työilmapiiri. Luomme yhdessä hyvän työpaikan arvojamme seuraten: suoraselkäisesti toimien, vaikuttaen, ajatteluamme haastaen, yhteistyötä tehden ja toisistamme välittäen.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Itämerentori 2, 00180, Helsinki
  • Postiosoite PL 1015, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut pwc.fi
Tutustu työnantajaan PwC Suomi
Avoimet työpaikat