Teollisuuden Voima Oyj logo

Teollisuuden Voima Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Mistä lisää virtaa - Olkiluodosta tietenkin! Olkiluoto on usean positiivisesti varautuneen osaajan ensimmäinen työpaikka, ja samalla myös loppusijoituspaikka. Ei siksi, että saarella sammaloiduttaisiin vaan koska saarella viihdytään ydinvoimaisissa työtehtävissä! TVO-konsernin ydinalan ammattilaiset, Olkijengi, puhaltaa yhteen hiileen, hiilineutraalisti.

Olkiluoto on verkostojen saari, jossa eri alojen huippuammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä - Suomen suurinta ilmastotekoa. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa ydinvoimalla on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurimman yksittäisen ilmastoteon, Olkiluoto 3:n, myötä lähes kolmasosa Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Suomen suurin ilmastoteko onkin huipussaan kaikkien kolmen laitoksen käydessä. Lisäksi hallussamme on koko ydinvoiman elinkaari, onhan meillä myös ratkaisu käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen ensimmäisenä maailmassa.

Olkiluodossa pääsee tekemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä töitä, joita ei ole missään muualla maailmassa tarjolla. TVO-konserni on Suomen ydinosaamisen keskus, onhan erilaisia työ- ja tehtävänimikkeitä on yli 200! Ydinvoima-ala työllistää Suomessa noin 4 000 henkilöä, joista noin 1 000 tekee hiukkasen parempaa duunia TVO-konsernissa.

TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua oman alan asiantuntijasta kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Ydinalan ammattilaisten korkea osaaminen varmistetaan eri toiminnoille kohdennetuilla koulutusvaatimuksilla, työnkierrolla, mittavalla perehdyttämisellä sekä työnopastuksella. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Ydinalan edelläkävijänä TVO-konserni kehittää aktiivisesti toimintaansa teknologisessa kehityksessä investointien, monialaisten kehitysprojektien ja modernien työn tekemisen tapojen kautta.

Yhteystiedot

  • Puhelin +3582837231
  • Käyntiosoite Olkiluodontie 1360, 27160, Eurajoki
  • Postiosoite Olkiluoto, 27160, Eurajoki
  • Työnantajan verkkosivut posiva.fi

Tutustu työnantajaan Teollisuuden Voima Oyj

Avoimet työpaikat
Teollisuuden Voima Oyj on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen. Vuonna 2022 yrityksen Teollisuuden Voima Oyj liikevaihto oli 116 816 661,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 126 578 453,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -7,71 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 0,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Eurajoki ja käyntiosoite OLKILUODONTIE 1360, 27160, EURAJOKI. Teollisuuden Voima Oyj käyttää y-tunnusta 1029258-8.