Valtiolle.fi logo

Valtiolle.fi - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Tekijöille, jotka haluavat tehdä työtä Suomen parhaaksi

Menestyksemme hyvässä valtionhallinnossa on yhteistyötä, jossa yhdistyvät ihmisten osaaminen ja nykyaikaisten menetelmien parhaat puolet. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun niin pienistä kuin suuristakin tehtävistä, oppimaan joka päivä yhdessä uutta ja vaikuttamaan siihen, miten Suomi toimii. Lukuisat tehtävät ja mahdollisuudet odottavat hakijaansa.

Valtiolla työskentelee yli 80 000 henkilöä ja työnantajavirastoja on eri tehtäväalueilla lähes kaksisataa. Valtiolla työskentely tarjoaa monia mielenkiintoisia ja haastavia mahdollisuuksia eri alojen osaajille. Valtionhallinnon laajaan tehtäväkenttään kuuluvat yhteiskunnan perustehtävät, kuten oikeusjärjestys ja kansalaisten turvallisuus, hyvinvointitehtävät, kuten tiede, kulttuuri ja sosiaaliturva, infrastruktuurin ja elinkeinojen tukemiseen sekä kestävään kehitykseen liittyvät tehtävät. Vaikutamme työssämme myös kansainvälisesti Suomen kansallisten tavoitteiden toteutumiseen Euroopan unionissa ja muissa kansainvälisissä suhteissa.

Meille valtiolle hakevat henkilöt, jotka haluavat tehdä työtä Suomen parhaaksi; päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin vakaalla ja monipuolisella työnantajalla. Hyvät edut, kilpailukykyiset palkat, joustavuus eri elämäntilanteissa ja jatkuva ammattitaidon kehittäminen ovat myös syitä, miksi valtio valitaan työnantajaksi. Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Teemme työtä Suomen parhaaksi.

Me tarjoamme mahdollisuudet osoitteessa www.valtiolle.fi.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite PL 49, 80101, Joensuu
  • Postiosoite PL 49, 80101, Joensuu
  • Työnantajan verkkosivut www.valtiolle.fi

Tutustu työnantajaan Valtiolle.fi

Avoimet työpaikat
Valtiolle.fi on VALT jonka päätoimiala on Julkinen hallinto. Työnantajan kotipaikka on Joensuu ja käyntiosoite PL 49, 80101, JOENSUU. Valtiolle.fi käyttää y-tunnusta 2272612-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.