Nordic Regional Airlines Oy logo

Nordic Regional Airlines Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Norran ydintehtävä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Norra on Finnairin suosima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä.

Meillä Norralla työskentelee lähes 700 ilmailun ammattilaista matkustamohenkilökunnasta lentäjiin ja toimistotyöntekijöistä miehistöautonkuljettajiin. Työyhteisömme tunnetaan nuorekkuudesta, rentoudesta ja hyvästä ilmapiiristä. Työskentelytapamme kiteytyvät yrityksemme kolmessa arvossa: vastuullisuus, kunnioitus ja innostus. Norran pääkonttori ja operatiivinen keskus sijaitsee Helsinki-Vantaalla ja palkkahallinto sekä osa taloushallinnosta Seinäjoella.

Moderniin laivastoomme kuuluu 24 lentokonetta, joista 12 on erinomaisesti lyhyempiin välimatkoihin ja pohjoiseen ilmastoon sopivia ATR-potkuriturbiinikoneita ja 12 hieman pidempiin välimatkoihin ja Euroopan liikenteeseen mainiosti soveltuvia Embraer E190 -suihkukoneita.

Yhtiön omistavat Finnair Oyj (40%) ja Danish Air Transport DAT (60%).

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Tietotie 9, 01530, Vantaa
  • Postiosoite Tietotie 9, 01530, Vantaa
  • Työnantajan verkkosivut flynorra.com

Tutustu työnantajaan Nordic Regional Airlines Oy

Avoimet työpaikat
Nordic Regional Airlines Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Säännöllinen lentoliikenne. Vuonna 2022 liikevaihto oli 77 077 102,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Vantaa ja käyntiosoite TIETOTIE 9, 01530, VANTAA. Nordic Regional Airlines Oy käyttää y-tunnusta 0955641-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.