NH Hotels Finland Oy logo

NH Hotels Finland Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Keväällä 2024 avautuva NH Collection Helsinki Grand Hansa, on uusi viiden tähden hotelli Helsingin parhaalla paikalla. Ihanteellisella paikalla Helsingin sydämessä, päärautatieasemaa vastapäätä, kaikki tarvitsemasi on vain askeleen päässä.

 NH Collection Helsinki Grand Hansa kantaa ylpeydellä edelläkävijän viittaa. Hotelli yhdistää kaksi historiallisesti merkittävää arvorakennusta, Uuden ylioppilastalon sekä Seurahuoneen talon. Samalla paikalla on harjoitettu ravintola- ja hotellitoimintaa jo yli sadan vuoden ajan.  NH Collection Helsinki Grand Hansa ei ole pelkkä hotelli, se on kokemus, joka yhdistää ylellisyyttä, mukavuutta ja historiaa.

 NH Collection Helsinki Grand Hansa on osa Minor Hotelsia, ollen hotellioperaattorin ensimmäinen kohde Suomessa, ja Pohjoismaissa toinen.

 Me NH Hotel Groupilla uskomme että menestys syntyy poikkeuksellisista tiimeistä ja ihmisistä.Vain yhdessä tiiminä voimme luoda unohtumattomia elämyksiä vieraillemme joka päivä. Odotukset ylittävä palvelu on meille sydämen asia ja haluamme olla aina askeleen edellä asiakkaan toiveita. Etsimme tiimiimme palvelualan huippuja ja uusia nousevia tähtiä.

 NH Collection kuuluu Minor Hotelsin premium brändeihin, tarjoten hotelleja Euroopan, Amerikan ja Lähi-idän suurimmissa kaupungeissa.

NH Collection hotellien ainutlaatuiset ja aidot rakennukset ovat osa paikallista identiteettiä ollen inspiration lähteenä vieraille, jotka odottavat tuntevansa jotain enemmän. Huomioimme yksityiskohdat ja haluamme pienillä odottamattomilla eleillä tehdä hotellikokemuksesta jotain poikkeuksellista. NH Collection hotelleja löytyy 96, yhteensä 22 eri maasta.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Mannerheimintie 5, 00100, Helsinki
  • Postiosoite Mannerheimintie 5, 00100, Helsinki
Avoimet työpaikat
NH Hotels Finland Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Hotellit. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite MANNERHEIMINTIE 5, 00100, HELSINKI. NH Hotels Finland Oy käyttää y-tunnusta 3258820-8.