Takaisin

Neste Jacobs Oy

Neste Jacobs on ensisijainen valinta vaativien teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittajaksi laajalle joukolle öljy- ja kaasu-, petrokemian- ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yrityksiä. Meillä on yli 50 vuoden kokemus teknologiakehityksestä, investointihankkeiden toteutuksesta ja kunnossapidosta sekä toiminnan tehostamisesta Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Yhteistyössä GE Healthcaren kanssa olemme myös yksi maailman johtavista veriplasmafraktiointilaitosten toimittajista.

Haluamme olla eturintamassa luomassa uutta kasvua ja menestystä pohjoismaisessa ja kansainvälisessä teknologiateollisuudessa. Panostamme jatkuvaan kehitykseen ja muokkaamme osaamistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Yhteistyötä asiakkaan kanssa kutsumme kumppanuudeksi, jossa etsimme ja rakennamme uutta sekä kehitämme olemassa olevaa heidän rinnallaan.

Menestys lähtee ihmisistä

Yli 1000 työntekijäämme ovat tärkein voimavaramme, kunnioitamme työntekijöitämme sekä yksilöinä että yhteisönä. Me inspiroidumme niin kokemuksen tuomasta varmuudesta kuin tuoreista näkökulmista ja ideoista. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja tilaa kehittää osaamistaan kannustavassa ja kehittävässä ympäristössä. Tule tekemään kanssamme muutosta.

  • Kotipaikka Porvoo
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Muu tekninen palvelu
  • Postiosoite PL 310, 06101, Porvoo
  • Kaupparekisteripvm 22.6.1999

Lähde: Asiakastieto Oy