Medipower Oy logo

Medipower Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Pitkä henkilöstöpalvelualan kokemus on kasvattanut meistä monipuolisen kumppanin rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen tarpeisiin sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Kokemuksemme näkyy korkeana asiakaspysyvyytenä sekä monipuolisina työmahdollisuuksina sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Osaamisemme mahdollistaakin joustavat ratkaisut, joissa huomioidaan niin työntekijän kuin työnantajankin tarpeet. MediPower on osa WorkPower-konsernia.

Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Arvoihimmekin kuuluvatkin nopeus löytää ja tahto venyä juuri oikeiden tekijöiden löytämisessä asiakkaillemme ja tarjota vaihtelevia tehtäviä työntekijöillemme, aina välittäen ja asiantuntevalla tuella. Ylä- ja alamäkiä on aina tullut, mutta tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty.

No miten arvomme näkyvät arjessamme? Näin työntekijämme kertovat meistä:

"Palkat tulevat sovitusti ja ajallaan. Yhteyshenkilöt tavoittaa, ja he hoitavat hyvin sovitut asiat! Kiitos!"

"Yhteyshenkilö on todella helposti tavoitettavissa, ja kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen!"

"MediPowerilla on ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu ja motivoiva tapa palkita rahallisesti."

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Hammareninkatu 7, 33100, Tampere
  • Postiosoite Hammareninkatu 7, 33100, Tampere
  • Työnantajan verkkosivut medipower.fi

Tutustu työnantajaan Medipower Oy

Avoimet työpaikat
Medipower Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Työvoiman vuokraus. Työnantajan kotipaikka on Tampere ja käyntiosoite HAMMARENINKATU 7, 33100, TAMPERE. Medipower Oy käyttää y-tunnusta 2047032-5.