Lyreco Finland Oy logo

Lyreco Finland Oy - Tietoa työnantajasta

Lyreco Finland Oy

Tietoa työnantajasta

Pian 100-vuotias Lyreco on maailman kolmanneksi suurin työpaikkatarvikkeiden sekä -palvelujen tarjoaja ja alansa johtava toimija Suomessa.

Lyrecoa voi luonnehtia myynti- ja logistiikkayhtiön hybridiksi. Yritykseksi, joka jatkuvasti kehittää toimintaansa keskittymällä asiakaskokemuksen parantamiseen, vahvaan kumppanuussuhteeseen tunnettujen toimittajien kanssa sekä logistiikan tehostamiseen. Lyrecolla on 12 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, joista 180 työskentelee Suomessa.

Myynti- ja toimitusverkostomme kattaa koko Suomen, ja Suomen pääkonttorimme sekä logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vantaalla. Työpaikkatarvikkeiden ja -palveluiden toimittajana asiantuntemuksemme kattaa käytännössä työpaikan kaikki tarpeet.

Tulevaisuus on meille kaikille tärkeää

Lyrecossa pyrimme saavuttamaan vastuullisen kasvun yhdistämällä asiakastyytyväisyyden kestävyyteen. Meillä kestävä kehitys otetaan huomioon jatkuvasti, kaikilla tasoilla ja kaikissa päätöksissä - olipa kyse ympäristöstä, työntekijöistämme, asiakkaistamme, toimittajistamme tai sinusta!

Strategiassamme olemme määritelleet selkeät tavoitteet niin ympäristöön, henkilöstöön kuin vastuulliseen liiketoimintaan liittyen. Olemme myös sitoutuneet kansainvälisiin aloitteisiin sekä YK:n haasteeseen yritysvastuun kantamiseen, ja vastuullisuuttamme arvioidaan vastuullisuusarvioitsija EcoVadisen toimesta vuosittain.

Lyrecolaisena voit osallistua ja auttaa kehittyvien maiden lasten pääsyä kouluun omassa yhteisössään. Lyreco for Education on Lyreco-konsernin ja työntekijöiden yhteinen hyväntekeväisyysohjelma.

Korkea työtyytyväisyys näkyy myös asiakkaiden tyytyväisyytenä

Sitoudumme tarjoamaan positiivisen, tuotteliaan ja kannustavan työympäristön, jossa kaikki työntekijämme kokevat arvostusta ja ovat valmiita tekemään parhaansa. Hybridityö on tullut jäädäkseen ja kehitämme toimitilojamme vastaamaan uusia työntekemisen tarpeita.

Ymmärrämme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme. Meillä on mahdollista ylläpitää ja päivittää omaa osaamista ja esimerkiksi kouluttautua työnohessa ammattiin. Rohkaisemme myös työntekijöitämme sisäiseen urakehitykseen, jota varten olemme luoneet siirtymistä helpottavia toimintamalleja.

 Linkki blogiin yrityksemme arvoista.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358105001500
  • Käyntiosoite Väinö Tannerin tie 3, 01510, Vantaa
  • Postiosoite Väinö Tannerin tie 3, 01510, Vantaa
  • Työnantajan verkkosivut www.lyrecosuomi.fi

Tutustu työnantajaan Lyreco Finland Oy

Avoimet työpaikat
Lyreco Finland Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa. Vuonna 2021 yrityksen Lyreco Finland Oy liikevaihto oli 80 003 937,00 euroa. Vuonna 2020 liikevaihto oli 70 702 899,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 13,16 %. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 2 803 178,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Vantaa ja käyntiosoite VÄINÖ TANNERIN TIE 3, 01510, VANTAA. Lyreco Finland Oy käyttää y-tunnusta 1870837-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.