Yrityksen logo

Lumon - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Meillä Lumonilla intohimonamme on auttaa ihmisiä tekemään kodeistaan parempia. Uskomme yhteistyön voimaan ja meillä jokaista tarvitaan, jotta voimme saavuttaa yhteisen määränpäämme. Lumonilla voit kasvaa oppimalla uusia asioita. Hankimme aktiivisesti tietoa ja jaamme osaamistamme läpi koko yrityksen. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä ja teemme parhaamme taataksemme ylivertaisen asiakaskokemuksen koko asiakkaan elinkaaren ajan.

Me Lumonilla haluamme nähdä sinun onnistuvan ja etenevän urallasi. Kasvavana kansainvälisenä brändinä uskomme, että työntekijöihin panostaminen on perusta jatkuvalle menestykselle.

Se mikä tekee meistä ainutlaatuisen, on tapamme huomioida asiakkaidemme tarpeet ja kohdata heidät ihmisinä. Haluamme toimia ammattilaisina, jotka ovat sitoutuneita, työskentelevät yhdessä ja pitävät lupauksensa ensimmäisestä kohtaamisesta aina valmiisiin lasituksiin ja huoltoon asti. Kulttuurimme ytimessä ovat ihmiset, jotka haluavat toiminnallaan pyrkiä visiomme toteutumiseen. Haluamme olla aina paras ja halutuin valinta asiakkaillemme sekä työnantajana. Arvostamme ihmisiä, jotka ovat innostuneita, joilla on paljon energiaa ja jotka nauttivat nopeasta tahdista - kasvammehan jatkuvasti ja haluamme viedä toimintamme seuraavalle tasolle. Parhaana ei pysy, jos pysähtyy.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Kaitilankatu 11, 45130, Kouvola
  • Postiosoite Kaitilankatu 11, 45130, Kouvola
  • Työnantajan verkkosivut lumon.com
Muita vastaavia työpaikkoja
Avoimet työpaikat
Lumon on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Metalliovien ja -ikkunoiden valmistus. Vuonna 2020 liikevaihto oli 60 735 940,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Kouvola ja käyntiosoite KAITILANKATU 11, 45130, KOUVOLA. Lumon käyttää y-tunnusta 2254449-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.