Lindström Oy logo

Lindström Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Lindström on perheyritys, jonka toiminta pohjautuu kiertotalouteen. Yhdessä 5000 työntekijämme kanssa tarjoamme laajan valikoiman tekstiilipalveluita asiakkaillemme Euroopassa ja Aasiassa – työvaatteista puhdastilojen tekstiileihin, matoista, teollisuuspyyhkeistä ja hygieniapalveluista hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiileihin. Keskitymme helpottamaan asiakkaidemme elämää ja autamme heitä olemaan vastuullisempia. Haluamme olla toimialamme kestävän kehityksen edelläkävijä.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ja olla osa tulevaisuuden liiketoimintaa, joka edistää kestäviä tekoja maapallomme hyväksi. Työyhteisönä arvostamme toisistamme välittämistä ja jokaisen kunnioittamista. Työnantajana tarjoamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa inspiroivissa tehtävissä sekä motivoivan ja oikeudenmukaisen palkan. Haluamme nähdä sinun loistavan.

Lindström perustettiin 175 vuotta sitten Helsingissä, jossa on pääkonttorimme.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358106841800
  • Käyntiosoite Hermannin rantatie 8, 00580, Helsinki
  • Postiosoite PL 29, 00581, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut lindstromgroup.com/fi

Tutustu työnantajaan Lindström Oy

Avoimet työpaikat
Lindström Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Pesulapalvelut yrityksille. Vuonna 2022 liikevaihto oli 201 357 183,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite HERMANNIN RANTATIE 8, 00580, HELSINKI. Lindström Oy käyttää y-tunnusta 1712792-1. Työnantajalla on tällä hetkellä 4 avointa työpaikkaa Oikotiellä.