Lowell Suomi Oy logo

Lowell Suomi Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Lowell Suomi Oy on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa rakentamalla yhteiskunnan sujuvaa arkea jo yli 50 vuotta.

Palveluksessamme on Suomessa noin 400 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.

Olemme osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Tuotamme suomalaisille yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lowellin toiminnassa yhdistyy data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta sekä vastuullinen kuluttajien palveleminen.

Haluaistiko sinä olla osa tulevaisuuden menestystarinaamme?

Teemme Lowellissa töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parasta palvelua.

Arvoissamme ja työyhteisössämme korostuvat kunnianhimoinen kehittyminen, yhdessä tekeminen sekä asiakkaan ymmärtäminen ja avustaminen.  

  • Pioneering – Varmistamme tulevaisuuden menestyksen nojaamalla tilasto- ja käyttäytymistieteisiin ja tekemällä edelläkävijän valintoja joka päivä.

  • Ambition – Haluamme olla alamme paras, ja jos jonkin asian voi tehdä paremmin, me teemme sen paremmin.

  • Compassion – Me arvostamme ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Olemme avuliaita ja toimimme reilusti ja oikeudenmukaisesti kaikissa tilanteissa.

  • Excellence – Haluamme yhdessä ylittää odotukset, onnistua ja tuottaa parhaita ratkaisuja.

  • Responsibility – Ansaitsemme muiden luottamuksen olemalla avoimia, luotettavia ja vastuullisia – teemme enemmän kuin mitä laki ja säännöt meiltä vaativat.

Yhteystiedot

  • Puhelin +35822700300
  • Käyntiosoite Joukahaisenkatu 6, 20520, Turku
  • Postiosoite PL 20, 20101, Turku
  • Työnantajan verkkosivut lowell.fi

Tutustu työnantajaan Lowell Suomi Oy

Avoimet työpaikat
Lowell Suomi Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Perintä- ja luottotietopalvelut. Vuonna 2022 yrityksen Lowell Suomi Oy liikevaihto oli 113 758 776,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 108 781 028,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 4,58 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 6 605 981,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Turku ja käyntiosoite JOUKAHAISENKATU 6, 20520, TURKU. Lowell Suomi Oy käyttää y-tunnusta 0140351-4.