Yrityksen logo

LähiTapiola-ryhmä - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

LähiTapiola-ryhmä työnantajana

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen asiakkaiden omistama yhtiöryhmä. 1,6 miljoonaa omistaja-asiakastamme palvelevat valtakunnallisesti toimivat Vahinkoyhtiö, Henkiyhtiö, Varainhoito, Kiinteistövarainhoito ja Rahoitusyhtiö sekä 19 alueellista vakuutusyhtiötä. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita ympäri Suomen. Työntekijöitä meillä on noin 3400. LähiTapiola on elämänturvayhtiö, jonka visiona on olla paras kumppani elämänturvassa. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat elämänturvan tuotteet ja palvelut – turvallisuudessa, taloudessa ja terveydessä.

Vastuullisuus on LähiTapiolan liiketoiminnan kivijalka. LähiTapiola haluaa olla vaikuttavan vastuullisuuden suunnannäyttäjä toimialallaan kaikkialla Suomessa. Vakuuttajana rakennamme vakaata ja turvallista suomalaista yhteiskuntaa. Sijoittajana LähiTapiolalla on merkittävä rooli kestävän ja hyvinvoivan tulevaisuuden rakentajana. Vahva ja paikallisesti läsnä oleva asiantuntijuutemme korostuu muuttuvien riskien ennakoinnissa ja vahinkojen ennaltaehkäisyssä.

Miksi töihin elämänturvayhtiöön?

Me LähiTapiolassa olemme aidosti välittäviä elämänturvaajia ja olemme kaikki täällä asiakkaitamme varten. Arvomme, hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus näkyvät kaikissa kohtaamisissa, niin keskenämme kuin asiakkaan kanssa. Haluamme asiakkaillemme ja työkavereillemme hyvää sekä teemme työtämme suurella sydämellä sinnikkäästi ja periksi antamattomasti.

Mielestämme elämä on kokonaisuus ja työn sekä vapaa-ajan tasapainottaminen on meille tärkeää. Rakennamme yhdessä elämänturvakulttuuria, jossa sitoutuneet ja intohimoiset alan ammattilaiset jäävät asiakkaan mieleen. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja työympäristöämme avoimemmaksi, jaamme aktiivisesti tietoa ja etsimme uusia ratkaisuja. Kannustamme toisiamme kehittymään työssämme ja aktiivisesti hyödyntämään teknologian tuomat mahdollisuudet.

Henkilöstöstrategiamme mukaan hyvä johtaminen, muutosten ennakointi, uudistuminen ja osaamisen kehittäminen takaavat hyvän asiakaskokemuksen. Henkilöstökokemuksemme on huipputasoa: ROIHU-henkilöstötutkimuksen mukaan olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

 

Yhteystiedot
  • Puhelin +35894531
  • Käyntiosoite Revontulenkuja 1, 02010, Lähitapiola
  • Postiosoite REVONTULENKUJA 1, 02010, Lähitapiola
  • Työnantajan verkkosivut www.lahitapiola.fi
Tutustu työnantajaan LähiTapiola-ryhmä
Avoimet työpaikat
LähiTapiola-ryhmä on KVY jonka päätoimiala on Vahinkovakuutusyhtiöt. Tilikauden tulos vuonna 2021 oli 118 945 921,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Lähitapiola ja käyntiosoite REVONTULENKUJA 1, 02010, LÄHITAPIOLA. LähiTapiola-ryhmä käyttää y-tunnusta 0211034-2.