Keva logo

Keva - Tietoa työnantajasta

Keva

Tietoa työnantajasta

Olemme Suomen suurin työeläkevakuuttaja. Kevalaisina teemme tärkeää työtä ja pidämme huolta kunta-alan, hyvinvointialueiden, kirkon, valtion, Kelan ja Suomen Pankin henkilöstön työeläketurvasta ja työkyvystä.

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille mm. rahoituksen, sijoittamisen, IT:n, eläkevakuuttamisen, työkykyjohtamisen, tilastojen ja tutkimuksen sekä ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävissä.  

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme osaavan, uudistuvan ja vastuullisen työyhteisön, jossa voit kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Meillä arvostetaan jokaisen yksilöllisyyttä ja työpanosta.

Olemme alamme uudistaja ja se näkyy toimintatavoissamme. Työn itsenäisyys, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, työn ammatillinen haasteellisuus ja työyhteisö ovat meillä keskeisiä työhyvinvoinnin elementtejä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työn tekemisen tavat, laadukkaan, viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut. Tuemme monipuolisesti työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Yhteystiedot

  • Puhelin +3582061421
  • Käyntiosoite Unioninkatu 43, 00170
  • Postiosoite Unioninkatu 43, Helsinki, 00087, Keva
  • Työnantajan verkkosivut keva.fi

Tutustu työnantajaan Keva

Avoimet työpaikat
Keva on MJUO jonka päätoimiala on Lakisääteinen työeläkevakuutus. Keva käyttää y-tunnusta 0119343-0. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.