Yrityksen logo

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Fennia-konserniin kuuluvat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia ja vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia.

Me fennialaiset olemme muutosintoisia edistäjiä ja otamme ylpeinä omistajuutta työmme vastuista ja tuloksista. Me innostumme digitaalisesta muutosmatkasta, jossa saamme jokainen olla mukana rakentamassa uutta yrityskulttuuriamme ja työtapojamme. Meille erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja kehittäminen ovat sydämen asioita.

Fennialaisuuden ytimessä

Motivoiva kehittymispolku

Me fennialaiset haluamme oppia ja kehittyä. Otamme mielellämme vastuuta ja kokeilemme kykyjämme arjen työssä joka päivä.

Edistämisen kulttuuri

Rakastamme asioiden edistämistä, ratkaisujen etsimistä, napakkaa toimintaa yhteisten päämäärien eteen sekä tietenkin onnistumista tiiminä.

Asiakaskokemus, joka muistetaan

Inspiroidumme visiostamme tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua, oli asiakkaana sitten ulkoinen asiakas tai toinen fennialainen.

Merkityksellinen asiantuntijatyö

Meissä fennialaisissa asuu sisäinen yrittäjä ja intohimomme on tukea yrittäjähenkisiä asiakkaitamme.

Yhteystiedot
  • Käyntiosoite Kyllikinportti 2, 00240, Helsinki
  • Postiosoite KYLLIKINPORTTI 2, 00017, Fennia
  • Työnantajan verkkosivut fennia.fi
Tutustu työnantajaan Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Avoimet työpaikat