Takaisin

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Elo on asiakkaiden omistama työeläkeyhtiö, joten asiakaskokemus on kaikessa tekemisessämme aina ensimmäisenä mielessä. Olemme Suomen kolmanneksi suurin työeläkevakuuttaja ja yrittäjien parissa peräti suurin. Tuemme yritysten ja yrittäjien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluita ja rakennamme toimivaa työhyvinvointia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meitä on Elossa noin 500 erilaista työeläkevakuuttamisen ammattilaista ja tulemme toistemme kanssa hyvin juttuun. Työeläkevakuutusyhtiössä työskentelee paljon muitakin ammattilaisia kuin vakuutusasiantuntijoita.

Monipuolisia työtehtäviä ja erilaisia koulutustaustoja
Meillä on oma tietohallintoyksikkö, joten meiltä löytyy monenlaisia IT-alan tehtäviä. Talousyksikössämme on eri osa-alueiden osaajia ja lisäksi meillä on työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon ja sijoittamisen asiantuntijatehtäviä. Meillä työskenteleekin useilla eri koulutus- ja työkokemustaustoilla olevia osaajia, niin tradenomeja, humanisteja kuin kauppatieteilijöitäkin.

Mahdollisuus osallistua toiminnan kehittämiseen
Yrityskulttuurimme kulmakiviä on kolme: ensimmäinen niistä on avoimuus ja luottamus, toisen muodostaa näkemys siitä, että asiakkaat ja kumppanit ovat kaiken tekemisemme keskiössä ja kolmanneksi ajattelemme, että Elon asia on minun asiani. Meillä on tekemisen meiningin ilmapiiri, jossa voi kokea onnistumisia ja jossa myös uskaltaa kyseenalaistaa asioita. Olemme sopivan isona talona turvallinen ja vakaa työnantaja. Arvostamme sujuvaa arkea, joten työnteko meillä pyritään järjestämään joustavasti erilaiset elämäntilanteet huomioiden.

Työhyvinvointi tärkeässä roolissa
Henkilöstön työhyvinvointi syntyy yhteistyöllä. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme panostamalla työhyvinvointiin, eläkeyhtiö kun olemme. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen lähtee sujuvasta arjesta ja ymmärryksestä, että jokainen on vastuussa työhyvinvoinnista. Meillä on toimivaksi todetut mallit, toimintatavat ja työkalut sekä esimiesten koulutuksen, ennaltaehkäisevän toiminnan että työterveyshuollon osalta. Työterveyshuoltoa täydentää vielä hoitoturvavakuutus, joka takaa erikoislääkäripalvelut. Ennaltaehkäisevää toimintaa ovat mm. liikunta- ja kulttuuripassit sekä talomme monipuoliset liikuntatilat ja kerhot.

Elossa on monia mahdollisuuksia onnistua
Nuorella työntekijällä on mahdollisuus oppia alaa ja edetä urallaan joko laajentamalla työnkuvaansa tai siirtymällä yhtiössämme toisiin tehtäviin. Moni aloittaa vakuutusten käsittely- ja ratkaisutehtävistä, mutta oikean asenteen omaavan asiakaspalveluhenkisen työntekijän urakehitystä pyrimme aktiivisesti tukemaan. Osaamisen kehittäminen lähtee työssä oppimisesta ja osaamisen jakamisesta tiimissä, mitä tukee räätälöidysti järjestetty koulutus.

Tule kanssamme saman auringon alle

  • Puhelin 02070350
  • Käyntiosoite Revontulentie 7, 02100, Espoo
  • Y-tunnus 0201103-7
  • www-osoite www.elo.fi
  • Kotipaikka Espoo
  • Yritysmuoto Keskinäinen vakuutusyhtiö
  • Toimiala Lakisääteinen työeläkevakuutus
  • Postiosoite Työeläkeyhtiö Elo, 00041, ELO
  • Kaupparekisteripvm 1.7.1971

Lähde: Asiakastieto Oy

Työpaikat - Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo