If Vahinkovakuutus logo

If Vahinkovakuutus - Tietoa työnantajasta

If Vahinkovakuutus

Tietoa työnantajasta

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu.

Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa sekä kehittyä ja kasvaa.

7 900 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Sydän kohtaa järjen

Meillä tulevaisuus tehdään tänään – sydämellä. Luottamus on kaikki kaikessa ja haastamme toisiamme kasvamaan joka päivä.

Yhdessä erilaisia

Tarvitsemme erilaisia ihmisiä, poikkeavia tapoja ja taustoja, monenlaisia haaveita ja unelmia saavuttaaksemme tasa-arvoisen ja luovan työpaikan. Siten ymmärrämme myös asiakkaidemme tarpeet paremmin.

Olosuhteet, joissa menestyt

Työ ei aina ole helppoa, siksi arvostamme myös pilkettä silmäkulmassa. Yhteishenkemme on korkea ja mittaamme sitä säännöllisesti. Tasapaino työn ja muun elämän välillä on meille tärkeää, kaikissa elämänvaiheissa.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite Keilasatama 2, 02150, Espoo
  • Postiosoite PL 4, 00025, If
  • Työnantajan verkkosivut if.fi

Tutustu työnantajaan If Vahinkovakuutus

Avoimet työpaikat
If Vahinkovakuutus on SL jonka päätoimiala on Vahinkovakuutusyhtiöt. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite KEILASATAMA 2, 02150, ESPOO. If Vahinkovakuutus käyttää y-tunnusta 1602149-8.