Yrityksen logo

HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

HSY tarjoaa vastuullisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskennellään vesihuollon ja jätehuollon toimialoilla, seutu- ja ympäristötiedon ja tukipalvelujen tulosalueella sekä ohjauksen ja kehittämisen tai asiakaspalvelujen parissa. Vesihuollossamme on tarjolla maan suurimmat ja mielenkiintoisimmat hankkeet. Jätehuollossa tarjoamme kiinnostavia tehtäviä esimerkiksi kierrätysasteen nostamisen ja kiertotalouden parissa. Olemme vakaa, joustava ja turvallinen työnantaja.

Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Toimimme 16 eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Teemme hyvää esihenkilötyötä ja arvostamme henkilöstöämme. Noudatamme yhdenvertaisuuden, tasapuolisuuden, tasa-arvoisuuden sekä toisen kunnioittamisen periaatteita kaikessa kanssakäymisessä. Rakennamme yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvää työ- ja vuorovaikutuskulttuuria.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa ePassin lounas-, liikunta,- kulttuuri- ja hierontaetu, työsuhdematkaetu joko HSL:n matkakorttina tai ePassille ladattavana saldona, maksuton ja monipuolinen kerhotoiminta sekä laajat työterveyshuollon palvelut. Meillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. Järjestämme sisäisiä koulutuksia eri ammattiryhmien tarpeisiin ja henkilöstömme osallistuu runsaasti ulkoisiin valmennuksiin. Katso lisätietoja HSY:stä työnantajana verkkosivuiltamme: https://www.hsy.fi/hsy/hsy-tyonantajana/.

Yhteystiedot
  • Puhelin +358915611
  • Käyntiosoite Ilmalantori 1, 00240 HELSINKI, 00240, Helsinki
  • Postiosoite Ilmalantori 1, 00240 HELSINKI, 00240, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut hsy.fi
Tutustu työnantajaan HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä
Avoimet työpaikat