Yrityksen logo

HSL Helsingin seudun liikenne - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

Me HSL:llä luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Luomme kestäviä ja helposti saavutettavia palveluja yhdessä asiakkaitamme kanssa.

Meille on tärkeää huolehtia, että seuraaville sukupolville säilyy puhtaampi ja parempi tulevaisuus. Työllämme on suuri merkitys pääkaupunkiseudun kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden toteutumisessa, ja valintamme ohjaavat siirtymää kohti päästötöntä liikennettä. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen.

Meidän joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen, ja tavoitteenamme on olla alamme paras asiantuntija. Monipaikkainen työ on meillä arkea ja joustava etätyö tukee sujuvaa työskentelyä.

Parhaat matkat tehdään yhdessä!

Yhteystiedot
  • Puhelin +358947664444
  • Käyntiosoite Opastinsilta 6 A, 00520
  • Postiosoite Opastinsilta 6 A, 00520
  • Työnantajan verkkosivut hsl.fi
Avoimet työpaikat
HSL Helsingin seudun liikenne on KUNTYHT jonka päätoimiala on Yhdyskuntasuunnittelu. HSL Helsingin seudun liikenne käyttää y-tunnusta 2274586-3.