Helen Sähköverkko Oy logo

Helen Sähköverkko Oy - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Miksi tekisit jotain muuta, kun voit olla tekemässä kanssamme parempaa maailmaa?

Me olemme Helen Sähköverkko, puhtaamman ja helpomman arjen energiakumppani. Siirrämme sähköä helsinkiläisille ja varmistamme, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 97 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen jo yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Tulevaisuuden energiaratkaisut ja innovaatiot ovat osa konsernimme arkea ja tavoitteemme on saavuttaa sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Kehitämme fiksumpaa hiilineutraalia energiajärjestelmää, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Tutustu tarkemmin mm. Helenin tavoitteisiin osoitteessa helen.fi/energiatulevaisuus.

Haemme jatkuvasti uusia maailmanluokan osaajia rakentamaan toimivampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme. Haluamme olla yritysten, kotitalouksien ja yhteistyökumppaneiden ykkösvalinta, ja uskomme, että muutokset tehdään yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Jos koko ihmiskuntaa koskevat haasteet kiinnostavat, saatat olla etsimämme kollega.

Yhdistetään voimat!

www.helen.fi/rekry

Yhteystiedot

  • Puhelin +35896171
  • Käyntiosoite c/o Helen Oy, 00090, Helen
  • Postiosoite c/o Helen Oy, 00090, Helen
  • Työnantajan verkkosivut helen.fi

Tutustu työnantajaan Helen Sähköverkko Oy

Avoimet työpaikat
Helen Sähköverkko Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön siirto. Vuonna 2021 liikevaihto oli 131 424 874,00 euroa. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 32 412 474,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helen ja käyntiosoite C/O HELEN OY, 00090, HELEN. Helen Sähköverkko Oy käyttää y-tunnusta 2035428-7.