Fingrid Oyj logo

Fingrid Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Haluatko sinäkin tehdä merkityksellistä työtä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

Fingrid toteuttaa yhtä maamme tärkeintä tehtävää: pidämme sähköt päällä Suomessa. Onnistuminen työssämme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja toimivaan kommunikointiin. Tätä työtä ei kukaan voi tehdä yksin.

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, jonka läpi kulkee 75 % koko Suomen käyttämästä sähköstä. Seuraavan kymmenen vuoden aikana tulemme investoimaan kantaverkkoon noin neljä miljardia euroa modernisoidaksemme sähköjärjestelmää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Fingrid on asiantuntijoiden yhteisö, joka ylläpitää ja turvaa Suomen sähköjärjestelmää ja vaikuttaa näin koko Suomen toimivuuteen. Viemme Suomea kohti uudenlaista, hiilineutraalia energiajärjestelmää. Fingridiläisille vastuullisuus on olennainen osa päivittäistä tekemistä. Toiminta yhdentyvillä eurooppalaisilla sähkömarkkinoilla avaa yhä useammalle fingridiläiselle mahdollisuuden myös kansainvälisen kokemuksen kasvattamiseen.

Fingridin koko toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Siksi olemme sitoutuneet pitämään hyvää huolta koko henkilöstöstämme. Tämä tarkoittaa hyviä kehittymismahdollisuuksia, kilpailukykyisiä työsuhde-etuja ja monipuolisia työhyvinvointia edistäviä palveluita. Fingrid on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Vakaa yhtiö tarjoaa mahdollisuudet työn ja uran suunnitteluun pitkällä aikavälillä. Työn sisältö, itsenäiset työtehtävät, osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuudet ja vahva yhteisöllinen me-henki tekevät Fingridistä yhden Suomen parhaista ja innostavimmista työpaikosta.

Hae mukaan energiseen joukkueeseemme tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä. Tarjoamme mielenkiintoisia töitä toiminnaltaan ainutlaatuisessa yhtiössä!

Yhteystiedot

  • Puhelin +358303955000
  • Käyntiosoite Läkkisepäntie 21, 00620, Helsinki
  • Postiosoite PL 530, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut fingrid.fi

Tutustu työnantajaan Fingrid Oyj

Avoimet työpaikat
Fingrid Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Sähkön siirto. Vuonna 2022 yrityksen Fingrid Oyj liikevaihto oli 1 808 655 910,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 1 091 127 329,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 65,76 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 114 372 621,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite LÄKKISEPÄNTIE 21, 00620, HELSINKI. Fingrid Oyj käyttää y-tunnusta 1072894-3. Työnantajalla on tällä hetkellä 3 avointa työpaikkaa Oikotiellä.