Takaisin

Fingrid Oyj

Fingridissä tehdään merkityksellistä työtä suomalaisten hyväksi

Suomalaisten hyvinvointi on yhä riippuvaisempaa sähköstä ja Fingridin tehtävänä on huolehtia siitä, että Suomi ja suomalaiset saavat sähköä joka hetki. Fingridiläiset voivat siis päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen yhteiskunnassa ja ihmisten päivittäisessä arjessa.

Työn sisältö, itsenäiset työtehtävät, osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuudet ja vahva yhteisöllinen me-henki tekevät Fingridistä yhden Suomen parhaista ja innostavimmista työpaikosta!

Suomen Parhaat Työpaikat Suomen Innostavimmat Työpaikat

Fingridin työntekijät ovat tiivis joukkue, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitä jatkuvaan työssä oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Vakaa yhtiö tarjoaa mahdollisuudet työn ja uran suunnitteluun pitkällä aikavälillä.

Fingridin koko toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Siksi olemme sitoutuneet pitämään hyvää huolta koko henkilöstöstämme. Tämä tarkoittaa hyviä kehittymismahdollisuuksia, kilpailukykyisiä palkkausperiaatteita ja työsuhde-etuja sekä laadukkaita työhyvinvointia edistäviä palveluita.

Toiminta yhdentyvillä eurooppalaisilla sähkömarkkinoilla avaa yhä useammalle fingridiläiselle tilaisuuksia myös kansainvälisen kokemuksen kasvattamiseen.

Tervetuloa tekemään työtä, jolla on merkitystä. Tarjoamme mielenkiintoisia töitä toiminnaltaan ainutlaatuisessa yhtiössä!

Tutustu meihin ja työpaikkoihimme www.fingrid.fi/rekrytointi

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Julkinen osakeyhtiö
  • Toimiala Sähkön siirto
  • Postiosoite PL 530, 00101, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 12.1.1997

Vainu

Löydät työnantajan taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta.

Tutustu työnantajan tietoihin

Työpaikat - Fingrid Oyj