Takaisin

Fingrid Oyj

Merkityksellistä työtä energia-alan näköalapaikalla

Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä nyt ja tulevaisuudessa. Vaikutamme jokaisen suomalaisen arkeen kolmen päätehtävämme avulla: siirtämällä luotettavasti sähköä, edistämällä aktiivisesti sähkömarkkinoita ja kehittämällä kantaverkkoa pitkäjänteisesti. Haluamme olla kantaverkkotoiminnan esikuva.

Kaiken toimintamme perustana ovat arvomme: avoimuus, tasapuolisuus, tehokkuus ja vastuullisuus. Ne luovat kestävän pohjan vahvalle työmotivaatiolle, hyvälle työilmapiirille ja avoimelle toimintakulttuurille.

Mahdollisuudet monipuoliseen uraan

Vakaassa, nykyaikaisessa ja kansainvälisesti arvostetussa yrityksessä on erinomaiset mahdollisuudet kasvaa osaajana mielekkäiden tehtävien parissa. Mielenkiintoisia näköalapaikkoja asiantuntijaorganisaatiossa riittää nyt ja tulevaisuudessa. Toimintamme eurooppalaisilla sähkömarkkinoilla avaa yhä enemmän tilaisuuksia myös kansainvälisen kokemuksen kasvattamiseen.

Fingridin koko toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Siksi olemme sitoutuneet pitämään hyvää huolta koko henkilöstöstämme. Tämä tarkoittaa hyviä kehittymismahdollisuuksia, kilpailukykyisiä palkkausperiaatteita ja työsuhde-etuja sekä laadukkaita työhyvinvointia edistäviä palveluita.

Noin 280 työntekijästämme valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Fingridillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulunsalossa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

Fingridillä on Suomessa keskeinen rooli sähkönsiirtotekniikan ja kantaverkko-osaamisen kehittäjänä. Teemme aktiivista yhteistyötä korkeakoulujen ja muiden oppilaitosten kanssa.

Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa

Fingrid sijoittui Suomen parhaat työpaikat 2014 -tutkimuksen yleisessä sarjassa sijalle 25. Fingrid oli valtio-omisteisena teollisen alan yrityksenä ainoa, joka mahtui palkittavien joukkoon. Tutkimukseen osallistui kaikkiaan 138 organisaatiota, joista 50 parhaiten menestynyttä julkistettiin.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä: kehittämään suomalaista yhteiskuntaa ja jokaisen suomalaisen hyvinvointia!

image

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Julkinen osakeyhtiö
  • Toimiala Sähkön siirto
  • Postiosoite PL 530, 00101, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 12.1.1997

Lähde: Asiakastieto Oy