Takaisin

Fennovoima Oy

Fennovoima tukee Suomen kilpailukykyä

Jätti-investointi

Suomi tarvitsee lisää päästötöntä energiantuotantoa. Noin viidennes sähköstämme tuodaan ulkomailta, joten laitoksemme sähköntuotanto parantaa Suomen energiaomavaraisuutta. Fennovoiman omistajat tarvitsevat päästötöntä sähköä ennustettavaan hintaan, pitkälle tulevaisuuteen. Kyseessä on vuosikymmeniä kestävä hanke.

Hanhikivi 1 -hanke on jätti-investointi keskellä talouden taantumaa: kotimaisen investoinnin osuus on noin 2 miljardia euroa. Se tarkoittaa merkittävää piristysruisketta etenkin Pohjois-Suomen taloudelle. Hankkeen vaikutuksesta syntyy uusia investointeja, jotka tuovat lisää työpaikkoja ja hyvinvointia. Kun sähkön tuonti vähenee, kauppatase paranee ja kotitalouksien ostovoima kasvaa, hyötyy kansantalous noin puoli miljardia euroa vuosittain.

Ympäristö hyötyy

Huoli ilmaston lämpenemisestä kasvaa. Ydinvoima on päästöttömänä energiamuotona ilmastoteko. Hankkeessa työskentelemällä voit rakentaa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Kehity ammatillisesti

Fennovoiman hanke on ammatillisesti erittäin mielenkiintoinen. Koska laitoksemme rakennetaan uudelle laitospaikalle, sinulla on mahdollisuus päästä mukaan työvaiheisiin, joita ei muissa projekteissa ole tarjolla. Projektin etenemisen myötä työn sisältö muuttuu ja kehittyy. Kahta samanlaista päivää tuskin on luvassa.

Minkälainen työpaikka Fennovoima on?

Minttu Hietamäki kertoo Fennovoimasta työpaikkana. Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta http://www.fennovoima.fi/rekry

  • Kotipaikka Helsinki
  • Yritysmuoto Osakeyhtiö
  • Toimiala Sähkön tuotanto ydinvoimalla
  • Postiosoite Salmisaarenaukio 1, 00180, Helsinki
  • Kaupparekisteripvm 10.7.2007

Lähde: Asiakastieto Oy